Horoscop cu Camelia Patrascanu pentru 3 – 9 februarie. Sagetatorii au castiguri mari chiar la inceput de saptamana, Berbecii au idei sclipitoare

Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu,  a prezentat horoscopul pentru saptamana 3 – 9 februarie 2020.

HOROSCOP BERBEC – pot avea idei sclipitoare, mai ales marti si miercuri. Mintea le merge brici. Pot avea intalniri unde conving, pentru ca stiu cum sa puna problema. Joi si vineri accentul cade pe casa. Distractie in weekend.

HOROSCOP TAUR – Una din acele saptamani in care isi fac tot felul de calcule financiare. Au o relatie foarte buna cu sefii in aceste zile. Joi si vineri au o problema legata de acte. Atentie la facturi. In weekend pot primi musafiri.

HOROSCOP GEMENI – Isi incarca mai greu bateriile luni. Marti si miercuri sunt in forma. Au sanse sa intre in contact cu persoane aflate la mare distanta si sa impresioneze. Pot rezolva multe probleme prin discutii. Scurte calatorii in weekend.

HOROSCOP RAC – Marti si miercuri au de dezlegat niste enigme. Trebuie sa scoata la lumina ceva ce le-a scapat. Joi si vineri au autoritate si isi fac dreptate. In weekend au parte de distractie.

HOROSCOP LEU – Luna este in crestere si forta leilor creste. Sunt implicati si nu pierd timpul. Miercuri e o zi buna pentru publicitate si intalniri importante. Atentie la sanatate vineri!

HOROSCOP FECIOARA – Succes la munca. Pot primi un raspuns important. Miercuri e o zi plina de succes profesional. Miercuri sau joi au o intalnire emotionala cu un prieten vechi. Atentie la sanatate in weekend.

HOROSCOP BALANTA – Luni e vorba de bani. Un act important poate sosi miercuri sau joi. Au tot felul de idei, dezvolta mai mult partea creativa. Weekend alaturi de prieteni.

HOROSCOP SCORPION – Efort fizic si intelectual luni. Nu trebuie sa manipuleze pe nimeni, miercuri pot fi acuzati de asta. Pun la punct niste lucruri joi, in weekend rezolva multe.

HOROSCOP SAGETATOR – Pot castiga bani de la inceputul saptamanii. Vineri atentie la o cheltuiala nejustificata. Posibile calatorii in weekend.

HOROSCOP CAPRICORN – Sunt foarte sentimentali luni. Fac bani miercuri si joi. Vineri au o relatie delicata cu partenerul de viata, iar in weekend trebuie sa-i acorde atentie.

HOROSCOP VARSATOR – Saptamana aduce multe proiecte, pun in valoarea toate abilitatile lor. Joi si vineri pot fi zile delicate la locul de munca. Atentie la partener in weekend.

HOROSCOP PESTI – Se concentreaza la ce are de facut pe viitor. Joi o zi importanta pentru destinul lor sentimental. In weekend munca si servicii pentru cei din jur.