Cum Îi Atrăgea Soţia-Vulpiţă Pe Bărbaţi În Mrejele Sale.

Cazul legat de soţia-vulpiţă a atras atenţia publică, în ultimele zile, după ce tânăra de 22 de ani a mers la Acces Direct şi a acuzat că a fost violată de trei bărbaţi.

Dar, ce să vezi, de fapt, totul se întâmplase cu consimţământul ei, lucru care s-a aflat ulterior.

Veronica, tânăra de 22 de ani, este căsătorită cu Viorel, un bărbat mai mare cu mulţi ani decât ea.

Cei doi au împreună şi o fetiţă de doi ani, iar cazul lor a devenit cunoscut, după ce tânăra a mers la Acces Direct pentru a-şi spune aşa zisa dramă.

S-a dovedit, în cele din urmă, că a minţit, recunoscând în faţa soţului ei şi a întregii ţări că şi-a înşelat bărbatul. Acum, un detaliu extrem de interesant a ieşit la iveală despre soţia-vulpiţă, aşa cum şi-a ”câştigat” numele.

Pe Facebook, unde i-a şi cunoscut pe bărbaţii care i-au devenit amanţi, Veronica nu menţionează deloc faptul

că este căsătorită sau că are un copil acasă. Din contră, tânăra de 22 de ani menţionează faptul că este singură, tocmai pentru a atrage atenţia bărbaţilor.

După un scandal care a durat zile la rând, soţia-vulpiţă a fost iertată de soţul său. Părinţii lui Viorel, în schimb, nici nu vor să audă de o reîntoarcere a Veronicăi în casa lor, după ce, spune soacra sa, tânăra de 22 de ani le-a făcut de ruşine numele în sat.

”Viorel e bine primit acasă, dar ea nu, că m-a făcut de ruşine în sat. Nu mai pot să ies să iau pâine. Viorel, te râde toată lumea.

Când vii acasă continuăm şedinţa cu tine. Veronica, ai făcut de râsul lumii. Am căutat-o jumătate de noapte. Dacă vor să plece amândoi, buni plecaţi să fie”, a spus mama lui Viorel la ”Acces Direct”.