Viorel şi soţia-vulpiţă, momente romantice în jacuzzi. Şi-au şoptit cuvinte dulci şi s-au împăcat. ”Fără tine nu pot să trăiesc”

Chiar dacă a recunoscut că a călcat strâmb, Veronica, soţia-vulpiţă, a fost iertată de Viorel. Ba chiar cei doi vor să se întoarcă de mână acasă, acolo unde îşi doresc să înceapă o viaţă nouă.

Şi pentru că toată săptămâna a fost una grea pentru ei, echipa emisunii Acces Direct a decis să le facă o surpriză şi să-i ducă pe Veronica şi pe Viorel la jacuzzi.

Mai îndrăgostiţi ca niciodată, Veronica şi Viorel s-au distrat de minune, în jacuzzi! Dacă ieri cei doi soţi erau hotărâţi să divorţeze, azi soţia-vulpiţă şi Viorel şi-au declarat iubire… veşnică.

”Îl iubesc. Vreau să rămân în continuare cu el”, a spus Veronica hotărâtă. Nici Viorel nu se lasă mai prejos şi i-a declarat dragostea sa nemărginită femeii care l-a făcut tată.

În plus, spune Viorel, speră ca de acum înainte soţia lui să nu mai calce strâmb, mai ales că el a şters totul cu buretele, iertându-şi soţia pentru că l-a înşelat şi pentru că l-a minţit.

”Vreau să fiu alături de Veronica până la adânci bătrâneţi, că avem un copil împreună. Să nu se mai bage nimeni peste noi. Să ne lase în pace. E soţia mea. Am luat-o de când era prea tânără şi acum vreau

să merg cu ea până unde se poate, până când murim. Am iertat pentru tot ce a făcut ea. S-a şters totul cu buretele. Poate dă Dumnezeu să nu mai greşească în viaţa ei niciodată. Vreau să cresc copilul împreună cu ea, că copilul e inima noastră”, a spus Viorel la Acces Direct.

Veronica şi Viorel au sărbătorit împăcarea într-un cadru romantic. Ba chiar au ciocnit şi un pahar de şampanie fără alcool. 

Cei doi soţi s-au îmbrăţişat, s-au sărutat şi şi-au spus cuvinte frumoase unul celuilalt. ”Te iubesc din tot sufletul. Fără tine nu pot să trăiesc”, i-a spus Viorel soţiei sale Veronica.

Viorel este mai îndrăgostit ca niciodată de soţia sa. De altfel, bărbatul a recunoscut la ”Acces Direct” că până să se căsătorească cu Veronica nu s-a mai iubit decât cu o singură femeie.