„FRATE, SUNT ȘOCAT, NEVASTĂ-MEA…” CE A POSTAT ANDREI DUBAN, DUPĂ CE GRAȚIELA A FOST FILMATĂ ÎN BRAȚELE LUI GHIȚĂ, LA SURVIVOR

În urmă cu doar câteva zile, Grațiela, soția lui Andrei Duban, a fost surprinsă de camerele cu infraroșu în brațele lui Ghiță, după ce echipa Faimoșilor a pierdut lupta pentru imunitate.

Acum, Andrei Duban a făcut un gest neașteptat, iar pe contul său de Facebook, celebrul actor a postat un mesaj amuzant, dar și ușor interpretabil. 

La numai câteva zile de când soția lui Andrei Duban, Grațiela, a fost filmată cu camerele în infraroșu

într-o postură extrem de intimă alături de Ghiță, cei doi stând foarte aproape unul de celălalt, iar Grațiela fiind

„consolată” și mângâiată de colegul de echipă, celebrul actor a transmis un mesaj care poate fi ușor interpretabil.

Pe contul său de Facebook, Andrei Duban a postat un banc, însă conținutul i-a făcut pe fanii lui să se gândească la faptul că imaginile cu Grațiela l-au cam dat peste cap.

„Vorbesc doi prieteni:
– Frate, sunt șocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei!

– De ce? Nu e chiar rău, gândește-te și tu, senzații noi, vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?

– Problema este că eu nu sunt pe listă” a fost bancul postat de Andrei Duban, pe care fanii acestuia

l-au interpretat imediat ca fiind o replică la adresa lucrurilor făcute de soția sa, la Survivor România.

Grațiela, soția lui Andrei Duban nu se află la prima abatere de acest gen. Aceasta a mai fost filmată și în brațele lui Mihai Onicaș.

După ce au făcut echipă și au adus un punct Faimoșilor, cei doi s-au gândit să sărbătorească reușita printr-o scenă intimă.

Grațiela s-a așezat pe piciorul fostului mijlocaș al Stelei și nu i-a păsat deloc de faptul că toți colegii erau cu ochii pe ea. sursa:cancan