Vestile proaste continua sa vina din China. Copilul nascut in urma cu trei zile, in Wuhan, a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Singura dorinta a mamei era ca bebelusul sa fie sanatos

Vesti tot mai triste vin din China, bebelusul care s-a nascut duminica, la scurt timp dupa ce mama lui a

fost diagnosticata cu noul tip de coronavirus, a fost depistat pozitiv. Acesta este al doilea bebelus diagnosticat cu virusul ucigas.

Testele efectuate in cazul bebelusului nascut duminica au iesit pozitive pentru coronavirus, la 30 de ore de la nastere, iar medicii se tem ca virusul este transmisibil de la mama la copil.

Bebelusul infectat cu noul tip de coronavirus a venit pe lume intr-un spital din Wuhan, duminica, dupa ce mama lui a fost infectata.

Starea bebelusului in varsta de doar trei zile este stabila si este in continuare monitorizat de medici.

Acesta este, insa, al doilea bebelus infectat cu coronavirus, un altul, in varsta de 17 zile, fiind depistat pozitiv.

In numai 24 de ore, aproape 4.000 de persoane s-au infectat, in China, cu noul coronavirus, iar ultimul bilant se apropie de 400 de morti.

Desi in ultimele zile, chinezii s-au mobilizat masiv si au construit si amenajat spitale special destinate celor bolanvi de coronavirus.

In numai 24 de ore, aproape 4.000 de persoane s-au infectat, in China, cu noul coronavirus, iar ultimul bilant se apropie de 400 de morti.

Desi in ultimele zile, chinezii s-au mobilizat masiv si

au construit si amenajat spitale special destinate celor bolanvi de coronavirus, scrie a1.ro