Nu a făcut nici 18 ani… si! Șoc pentru Vârciu! Carmina a plecat de-acasă! Cu cine se mută:

Mai este puțin și devine adult în adevăratul sens al cuvântului, dar Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu,

își planifică deja viitorul în detaliu. Știe ce fel de carieră își dorește să urmeze, motiv pentru care este dispusă și să lase România în urmă, împreună cu mama ei, Ami Teiceanu.

Carmina și Ami Teiceanu urmează să lase România în urmă. Nu azi sau mâine, ci după ce adolescenta, momentan în vârstă de 17 ani, termină liceul. Atunci, vor lua urma orașului Barcelona, de care Ami Teiceanu se declară îndrăgostită.

Fata lui Vârciu vrea o carieră în film
Fascinată de cinematografie și de toată munca și tehnicile folosite pentru a construi un film perfect,

Carmina vrea să învețe cât mai mult despre această industrie. De aceea plănuiește să ajungă în Barcelona, un oraș cu multe oportunități.

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți.

Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul, dar pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită

de film și de uimitoarele tehnici cu care se face un film bun. După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, a declarat Carmina, pentru revista VIVA!

Mama Carminei a adăugat că amândouă sunt îndrăgostite de oraș, de la climă până la oameni, un oraș pe care îl consideră perfect pentru conturarea viitorului fiicei sale.

„Și Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a spus și Ami Teiceanu.