Tibi Useriu, prima declaratie dupa ce a terminat pe locul 2 ultramaratonul Yukon Arctic Ultra: ” Praf și pulbere…

Tibi Useriu spune, dupa ce a terminat pe locul 2 ultramaratonul Yukon Arctic Ultra desfasurat in Canada, in apropierea Cercului Polar, ca are doua degeraturi, o tuse pe care a ascuns-o celor care il verificau, iar emotional cursa l-a facut praf: „Praf si pulbere m-a facut”.

Tibi Useriu a specificat ca ultima parte a cursei a fost cea mai grea, pentru ca a fost zapada extraordinar de  multa. Despre cursa, el spune ca nu se compara cu nimic:

„Am crezut ca le-am vazut pe toate, dar nu, aici a fost o experienta… nu se compara cu nimica. Am doua degeraturi, dar mici. Mi-au facut check-ul, la inima, la tot, sunt bine, pot sa ma duc inapoi la Whitehourse”.

Tibi Useriu a povestit ca a avut probleme la stomac din cauza unei proteine pe care nu a mai reusit sa o consume si per total fizic s-a simtit rau, insa emotional cursa l-a „facut praf. Praf si pulbere m-a facut”.

„Dragilor, Am ajuns la capat, desi drumul asta parea la un moment dat fara capat. Va multumesc enorm pentru sustinerea voastra. Fara gandurile voastre bune, jur ca m-as fi pierdut pe drum. Multumesc Tasuleasa si multumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici in delegatie, ca ambasador. La ora asta, gandurile mele sunt putine si simple.

pstarea lui tibi

Zic asa: Uneori, pare greu sa te intorci si doar pentru ca ai uitat undeva becul aprins. Sa te intorci acolo unde ai suferit o trauma, e un pic si mai greu. Pozele astea doua puse in paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit ca am indreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de incheiere, inainte de a ma prabusi intr-un somn adanc: Sa nu uitam ca visurile noastre, ale fiecaruia, fie ele mici sau mari, chiar conteaza. Fara idealuri, ma tem ca am disparea. Asadar, sa nu renuntam la ele orice ar fi. Va multumesc, ne vedem acasa!”, a scris Tibi Useriu, pe Facebook, potrivit digi24.ro