Andreea Tonciu, gafă uriașă. Momentul penibil prin care a trecut

Andreea Tonciu a fost protagonista unei scene cel puțin penibile pe internet. Vedeta a fost pusă în fața faptului împlinit, asta cu toate că fanii au încercat să îi atragă atenția în comentarii.

Participantă la show-ul Bravo ai Stil! Celebrites, Andreea Tonciu încearcă să impresioneze juriul cu ținutele sale.

Cunoscută pentru temperamentul vulcanic și firea impusivă, vedeta a demonstrat că nu s-a schimbat deloc.

De la răfuieli, cuvinte jignitoare și insulte adresate colegei sale de platou Maria Ilioiu, până la păruieli în culise și adevărate razboaie.


Însă Andreea a fost, din nou, în centrul atenției. Asta după ce a postat pe contul de Instagram pe fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută sexi: colanți negri, pantofi cu toc înalt și platformă și o bluză colorată.

Fanii i-au atras atenția vedetei, spunându-i că a folosit în exces Photoshop-ul. Alții i-au transmis că este frumoasă natural și că nu are nevoie de așa multe modificări.


Dacă de la prima vedere modficările nu sunt foarte vizibile, Andreea a fost „demascată’ chiar de contul de instagram al emisiunii Bravo ai Stil! Celebrities, care a postat fotografia originală, nemodificată. Diferențele sunt clare: picioarele sunt mai scurte, talia nu este atât de îngustă, iar fața este rotundă și nu atât de subțire ca în fotografia postată de vedetă.

Andreea Tonciu nu le-a răspuns încă fanilor care au confruntat-o pe Instagram cu privire la modificările pe care le-a făcut, mai ales că mulți dintre ei au obsrvat și ecranul din spatele vedetei care a a luat o formă ciudată din cauza retușurilor.

Cu toate acestea, Andreea Tonciu a fost apreciată de o altă vedetă din trust. Andreea Mantea i-a lăsat un comentariu la fotografia modificată.

„Ești o frumusețe’, i-a transmis vedeta Kanal D concurentei Bravo ai stil! Celebrities sursa:viva.ro