Drama nestiuta a unei fetite de 18 luni: abandonata desculta in frig pe strada, cu un biberon plin de vodka langa ea! Cum a fost gasita

O fetita pe nume Nastya, din Lutk,  Ucraina a trecut prin momente groaznice in aceasta iarna, din cauza parintilor ei alcoolici.

Jjurnalistii de la The Sun, au prezentat povestea micutei in varsta de 18 luni. Acest ingeras de copil a fost abandonat pe o strada,

fara incaltaminte, fiind gasita desculata.  Tot jurnalistii au dezvaluit ca langa ea a fost gasit un biberon in care se afla un amestec ciudat de ceai cu vodka.

Fetita a fost lasata de asa zisii parinti, mai mult isi merita cuvantul bestii, intr-un carucior, iar afara erau doar 2 grade Celsius atunci cand un o femeie care trecea pe strada a auzit-o cum plange.

Din spusele persoanei respective, trecusera mai bine de cinci ore de cand fetita fusese abandonata!

„Am fost socata sa vad ca Nastya era imbracata doar cu un tricou si o pereche de pantaloni. Era desculta si incepuse sa se invineteasca de frig. Cand i-am deschis biberonul am simtit miros de vodka”, a spus femeia.

Fetita a fost dusa la spital iar medicii au constatat ca micuta de 18 luni avea pneumonie, iar politistii au spus ca i-au gasit pe parintii acesteia intr-o benzinarie, in stare de ebrietate.

fetita cu politistii

Mama fetitei a fost dusa la un post de politie

mama fetitei la postul de politie

Politistii au venit la spital si s-au interesat mereu de starea de sanatate a fetitei