Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 9 – 15 februarie 2020. Trei zodii au karma negativa. Totul se prabuseste in jurul lor

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Tocmai în zodia voastră va fi conjuncția de care vă vorbeam de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an. E vorba de Lilith cu Kiron și, surpriză, săptămâna viitoare conjuncția include și un alt astru important: Venus. Probleme în dragoste, probleme de sănătate și secrete dure care pot ieși la lumină. Vă pot ajuta să le descifrați și vă puteți folosi de brățările talisman de le confecționez. Business-urile sunt în pericol, evident că țin de carieră! Cauză subtilă pentru bolile cu risc…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 TAUR

Taur- Conjuncția Venus- Lilith și Kiron din Berbec vă vizează în mod direct. Cum Venus este una din patroanele voastre zodiacale, e clar că nu veți fi ocoliți. Pe lângă faptul că spuneam la Berbec de unele aspecte ce se conturează, e bine să știți că sunt puține căi de a ieși la lumină:blocaje, controale la locul de muncă, risc de penitență, izolare.Sănătatea vă poate fi grav afectată:afecțiuni cronice,nu închipuite.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 GEMENI

Gemeni: Risc foarte mare de a fi trădați sau de a trăda(dragoste), tensiuni și probleme cu copii și nepoții(familia), relații ciudate la locul de muncă(cariera) care vă pot afecta sănătatea. Căile de ieșire din acest labirint le văd pe astrograma personală, nu pe cea generală, a perioadei. Conjuncția lui Lilith cu Kiron și Venus vă poate pune la zid, inclusiv în justiție(indiferent de zodia în care v-ați născut).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 RAC

Rac- Un nou val de tensiuni generate de cuadratura Soarelui natal cu alinierea de planete din Berbec(Venus, Kiron, Lilith). Dacă ați citit acest horoscop general, e bine să știți că Lilith este considerată malefică, iar Kiron(lecția de viață) are implicații karmice, iar soluțiile le văd doar pe astrograma karmică personală sau de cuplu. Poate afecta parteneriatele, asocierile, chestiunile ce țin de moșteniri, etc.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 LEU

Leu- Sunt vizate chestiunile ce țin de studii, evoluția spirituală(de aceea spun de multe ori că trebuie să vă studiez misiunea karmică de viață), problemele ce țin de justiție sau de familie(dragoste). Conjuncția Lilith-Kiron din Berbec, la care adaug și pe Venus(săptămâna viitoare) poate avertiza asupra barierelor de destin care nu se deschid(copii, carieră, ș.a). Sănătatea mai multor oameni pare să fie în pioneze.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- O conjuncție neașteptată, format din trei planete, nu doar din două, cum vă spuneam de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an, va brăzda cerul de destin. Nu e de joacă cu așa ceva, mai ales că mulți credeți că ați găsit sufletul pereche, care este înscris incopatibil pe astrogramă. De ce vă spun acest lucru? Pentru că Venus nu lipsește din ecuația momentului(dragoste). Când văd poze de cupluri care mimează că sunt ideale pe Face Book, nu îmi vine să cred! Foto-clișee.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Dacă ați citit ce am scris, știți deja că Venus(patroana astrală) va fi băgată în corzi de Malefica Lilith și karmicul Kiron. Cum conjuncția menționată face opoziție cu Soarele natal, tensiunile sunt mari și pe cale să explodeze: cupluri(dragoste), asocieri/parteneriate(carieră și business). Pentru cei care vor să se protejeze și să atragă profit am creat brățări speciale. Cumpene greu de depășit.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 SCORPION

Scorpion- Sunt Semne peste tot(cei 3 de SSS de-i am zilnic pe FB)! Cum spun cei care cred în mine și care realizează acum importanța momentului de l-am descris mai sus. Vedeți ce importante sunt compatibilitățile? Cei mai mulți au relații de dragoste ce țin și le țin de complezență, chiar dacă neagă sau se afișează ca fiind mari iubitori în familia lor. Mimează dragostea, vă spun eu că am văzut/cunoscut.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Conjunția Kiron-Lilith- Venus are planuri și pentru voi. Cum Kiron este un centaur(iar voi sunteți centauri), iar Lilith are vibrații negative, malefice se întrevăd pericole de care nici macar nu știți în plan afectiv(dragoste, familie, căsătorie). Venus, astrul iubirii nu poate reacționa, chiar dacă este pozitiv(parcurgeți tot horoscopul și veți înțelege). Chiar și căsătoriții care se cred iubiți și cred în fidelitate, vor fi trădați. Și voi veți trăda, că roata se întoarce…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 CAPRICORN

Capricorn- O altă cuadratură neiertătoare se conturează în săptămâna ce urmează. Soarele vostru natal în rezonanță cu Karma Negativă vor fi în cuadratură cu Kiron- Lilith-Venus din Berbec. Venus este slab și alterat, căci este în cădere în Berbec. Ecuații generale complexe pe care nu puteți să le descifrați decât dacă vă ajut eu. Vizate sunt 24 sectoare existențiale, chiar dacă cei mai mulți cer dragoste, sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Ați citit și ați văzut deja brățările talisman de le confecționez eu. Mă refer la acest horoscop, cu aspecte complexe și efecte multiple, în cascadă, ca la principiul dominoului. Acestea vor fi efectele conjuncției Kiron-Venus-Lilith de care ați citit mai sus. E suficient o piesă să destabilizeze și se pot da peste cap toate. De exemplu, neînțelegerea unei lecții de viață va acționa asupra dominoului.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 – 15 februarie 2020 PEȘTI

Pești- Efecte în lanț produce conjuncția Lilith-Kiron-Venus. O singură za șubreză poate rupe lanțul de iubire(dragoste/amor), profesional(business, loc de muncă, asocieri, carieră) sau vă poate destabilize sănătatea. Cum astrograma personală mă ajută să vă ajut, nu mă pot lansa în oferirea unor soluții particulare,ci ultra-generale, scrie kfetele.ro