Veste trista, din pacate. Este vorba despre Daniela Crudu. Medicii au dat verdictul

Daniela Crudu a fost batuta cu bestialitate, de iubitul ei, scrie presa de scandal. Altercatia a pornit intr-un club din Bucuresti, unde a fost batuta grav.

Crudu este internata in spital in stare grava, are piramida nazala sparta si un traumatism la cap, scrie huff.ro

Este stirea-soc a diminetii! Daniela Crudu ar fi fost batuta si bagata in spital chiar de iubitul ei,

iar noi am aflat informatii exclusive despre ce se intampla in aceste momente cu bruneta!

Am aflat, pe surse, ca Daniela Crudu ar fi fost batuta de iubit, iar in urma scandalului a fost internata la un spital din Capitala.

Reporterii de investigatie Spynews.ro sunt pe urmele acestui subiect si va vor tine la curent cu cele mai noi informatii!

Daniela Crudu, viata amoroasa presarata cu scandal

Cruduta a bifat, de-a lungul timpului, mai multe legaturi amoroase esuate. De departe cea mai notorie relatie a brunetei a fost cea cu Mihai Costea, alias Nila, cu care s-a iubit timp de trei ani.

Cruduta a fost agresata de mai multe ori de Nila, insa de fiecare data reuseau sa treaca peste probleme si sa se impace. Intr-un final, Daniela Crudu a reusit sa iasa din relatia toxica si a continuat sa isi caute sufletul-pereche.

De atunci, Daniela Crudu a tot „testat terenul” si a inceput relatii cu diversi milionari, insa parca nici unul nu a adus-o nici macar aproape de visul ei cel mare: acela de a avea un copil si o familie.

De atlfel, Cruduta a declarat in repetate randuri ca isi doreste sa devina mama. „Imi doresc un copil, nu neaparat sa ma marit.

Dar imi doresc un copil. Atunci cand o sa intalnesc pe cineva, sa ma linisteasca. Pana atunci nu am obilgatii,

nu sunt maritata, nu am familie, de ce sa nu ma distrez?”, a marturisit Daniela Crudu, in urma cu ceva timp.