Doliu in cinematografia internationala. S-a mai stins o stea, medicii nu au mai putut face nimic. Dureros cum s-a intamplat. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Lumea filmului este din nou in doliu, dupa disparitia tragica a actorului Orson Bean, care a fost lovit de o masina in Los Angeles. Actorul avea 91 de ani si a fost ucis vineri.

S-a stins actorul Orson Bean

Politia din Los Angeles afirma ca a fost vorba despre un accident si ca soferul nu are nicio vina. In ciuda concluziilor initiale care nu au dus la formularea niciunei acuzatii, politistii au afirmat

ca ar putea totusi inainta cazul procuraturii pentru a se stabili daca se impune continuarea cercetarilor.

Jurnalistii de la TMZ spun ca actorul traversa neregulamentar atunci cand a fost lovit de o masina care trecea si proiectat intr-un alt automobil aflat in miscare, scrie fanatik.ro. Actorul s-a stins pe loc.

Actorul a traversat neregulamentar, la varsta de 91 de ani

Cariera lui Bean a debutat in anii ´50, cand a aparut de mai multe ori ca invitat al emisiunii

„The Tonight Show” atat cu Jack Paar cat si cu Johnny Carson. Era una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor concurs americane din a doua jumatate a secolului XX.

A avut roluri si in seriale precum „7th Heaven”, in 2003, „How I Met Your Mother”, in 2007 si „Modern Family”, in 2016. Bean jucat si in pelicula din 2018 „The Equalizer 2”.