Horoscop Camelia Patrascanu pentru 10-16 februarie. Saptamana malefica pentru o zodie, norocoasa pentru alta

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 10-16 februarie. O saptamana in care ne bazam mult pe cooperare si pe relatiile personale cat si pe cele de la munca.

HOROSCOP Berbec – luni si marti pot avea zile bune din punct de vedere profesional. Spiritul de echipa este subliniat, de aceea e bine sa stranga in jurul lor toate persoanele pe care se pot sprijini. Miercuri si joi sunt mai tensionati mai ales cand vine vorba de dreptate, de adevar, de reguli. Nu toata lumea poate intelege ce are de facut. Tactul si empatia sunt foarte pretuite. In weekend este timp pentru tihna, pace si odihna.

HOROSCOP Taur – sunt foarte creativi la munca luni si marti sau in proiectele pe carele le desfasoara. Vin cu idei ingenioase si vad intotdeauna inaintea celorlalti posibilitati noi pe care ar putea sa le deschida si pe care ar putea sa le aleaga si sa mearga spre ele. Miercuri si joi sunt acele zile tensionate in care spiritul de echipa trebuie gasit. Se pot mahni din cauza greselii pe care o face un coleg. In weekend e un accent pus pe partea parteneriala.

HOROSCOP Gemeni – au luni si marti doua zile cand mai mult isi incarca bateriile sau isi analizeaza situatia sau pozitia pe care o adopta acum. Unii sunt concentrati mai mult pe familie, pe casa, au o minte ingenioasa si gasesc o cale mai simpla sau avantajoasa prin care pot rezolva o problema. Miercuri si joi ies din lentoarea lor si poate sesizeaza mai mult decat alta data invidia si gelozia altora. In weekend au nevoie de liniste.

HOROSCOP Rac – multe lucruri de discutat luni si marti. Fac investigatii pentru aflarea adevarului. Mintea le merge foarte bine si trebuie sa se sfatuiasca cu persoane cu multa experienta. Miercuri si joi, zile destul de tensionate. Pot avea sentimentul ca nu sunt respectati la locul de munca sau de catre o persoana foarte importanta pentru ei. In weekend vor sa isi recladeasca putearea si stima de sine.

HOROSCOP Leu – se gandesc la bani luni si marti, dar stiu si cum sa ii faca. Muncesc pe branci. Au nevoie si de altii pentru a rezolva lucrurile. Stiu sa faca economie si sa se descurce cu resurse putine. Miercuri si joi tensiuni legate de acte sau de cadrul administrativ. Weekendul il petrec in casa si nu vor sa fie pusi la munci foarte grele.

HOROSCOP Fecioara – foarte inspirate si intuitive luni si marti. Mintea le functioneaza extroardinar de bine, sesizeaza o oportunitate pentru ele. Trebuie sa iasa in evidenta si sa vorbeasca. Miercuri si joi sunt tensionate pentru ca nu au bani sau nu au resursele necesare pentru a face ceva foarte indraznet. Istetimea lor tine loc si de bani. In weekend poate o mica deplasare, vizita sau conversatii placute.

HOROSCOP Balanta – atentie la sanatate luni si marti. Au zile de corectie. Miercuri si joi tensiuni, au sentimentul ca nu ajung la cineva, nu stiu sa motiveze pe cineva, se simt inselati si tradati. Nu trebuie sa ia decizii. In weekend pot fi un pic mai inspirate si cum sa abordeze o persoana.

HOROSCOP Scorpion – sunt foarte sociali luni si marti, se pot intalni cu multa lume, isi pot face prieteni. Valorifica prieteniile pe care le au deja. Sunt foarte populari in mediul lor. Miercuri si joi se pot anunta tensiuni la locul de munca. Mici dificultati cu o persoana pe care nici nu vor sa o supere, dar au nevoie si de ea. Pentr weekend isi dau importanta, atentie si se ocupa de sanatatea lor.

HOROSCOP Sagetator – pot avea doua zile luni si marti grozave. Nu inoveaza nimic si se bazeaza pe experienta acumulata pana acum. Sunt foarte apreciati si de sefi si de colegi. Miercuri si joi devin tensionati din cauza geloziei. In weekend trebuie sa fie atenti la sanatate.

HOROSCOP Capricorn – vorbesc mult si cauta solutii tehnice la problemele pe care le au de rezolvat la locul de munca. In relatia parteneriala trebuie sa isi clarifice viitorul. Vor sa stie cu cine merg, pe ce drum merg, pentru cat timp si care sunt scopurile comune. Miercuri si joi au o atentionare in legatura cu relatia pe care o au cu sefii sau cu o persoana importanta.

HOROSCOP Varsator – sunt atenti mai mult la calitatile celorlalti luni si vineri pentru ca colaboreaza cu persoane foarte pregatite. Rezolva lucrurile tocmai datorita lor. Miercuri si joi zile tensionate din cauza unor probleme administrative. Atentie la acte. In weekend sunt cu prietenii.

HOROSCOP Pesti – saptamana incepe interesant. E stimulata zona imaginii publice. Sunt apreciati pentru tactul si blandesea lor. Miercuri si joi griji financiare. Poate fi vorba de un imprumut. In weekend au zile frumoase daca ies din localitate si se deconecteaza.