„Daca o bateam, nu mai iesea din spital”. Ce i-a transmis iubitul croat, fostei asistente TV, Daniela Crudu

Iubitul Danielei Crudu i-a transmis un mesaj fostei asistente TV.

Sora si tatal Danielei Crudu au facut primele declaratii dupa ce bruneta a fost batuta de iubit! Vezi vum se simte vedeta.

„Ea spune ca nu stie de ce. Eu banuiesc ca a fost din cauza geloziei, toata lumea voia sa vina la ea, sa faca poze impruena la club. Lui sigur nu i-a placut treaba asta si nu a inteles.

Asta e parerea mea, Daniela mi-a spus ca nu a fost absolut nimic….erau la semafor si, deodata, a inceput sa o loveasca”, a povestit sora Danielei Crudu.

Fosta asistenta TV nu vrea sa depuna plangere penala impotriva iubitului bataus. In schimb, Daniela a cerut un ordin de restrictie, temandu-se pentru siguranta sa.

„Daniela nu vrea sa-i faca rau. Doar sa plece si sa o lase in pace, atata tot.”

In momentul in care iubitul Danielei Crudu a ajuns in casa vedetei sa isi stranga lucrurile, Ana era si ea acolo. Cei doi au avut un schimb de replici scurt.

„Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital”, a dezvaluit Ana, sora Danielei Crudu.

Duminica, Daniela Crudu a sunat la 112, in jurul orei 5.30, spunand ca a fost data afara din casa si batuta de iubitul ei de origine croata.

Vedeta a fost dusa la Spitalul Universitar din Capitala si ulterior mutata la un alt spital pentru o interventie chirurgicala la nas, deorece a suferit un traumatism cranio-facial, scrie a1.ro