Au angajat ieftin o bonă de 30 de ani, dar peste câteva luni au primit un telefon care i-a făcut să sune imediat poliția: ,,N-am știut niciodată ce ne pregătea ea în tot acest timp, încă nu-mi vine să cred” De ce mergea mereu în alt oraș cu fetița lor

E destul de greu pentru părinți să găsească o bonă pe care să și-o permită și care să își facă și meseria bine. Dar se pare că și atunci când ți se pare că ai găsit persoana perfectă pentru copiii tăi, aceasta te poate trăda în moduri înspăimântătoare.

În aprilie, Ashley și Christian Still au angajat-o pe Lasonya Poindexter, în vârstă de 30 de ani, după ce au descoperit-o pe o pagină de Facebook pentru bone. Dar imediat ce a început să aibă grijă de copiii lor, s-a dovedit a fi complet nedemnă de încredere.

În aceeași perioadă în care a fost angajată, bona a contactat un cuplu dintr-un alt oraș și a început formalitățile pentru ca aceștia să o poată adopta pe fetița de cinci luni a celor care au angajat-o, cei care nu ar fi dat-o spre adopție pe micuță niciodată!

Părinților care voiau să adopte le-a spus că copilul este produsul abuzului și că fusese lăsat în grija ei. În plus a făcut patru călătorii în orașul părinților adoptivi, alături de fetiță, fără ca adevărații ei părinți să știe ceva despre asta.

Totuși, cuplul care dorea să adopte au devenit suspicioși, așa că i-au contactat pe părinții naturali ai fetei, aceștia au sunat imediat la poliție. Bona a fost arestată pe 13 septembrie

pentru tentativă de răpire, iar de atunci se află în arest. Motivele pentru care a dorit să facă așa ceva acestei familii, rămân necunoscute publicului.