Imagini in premiera cu iubitul agresor al Danielei Crudu. Ce facea la numai 24 de ore de la bataia care s-a sfarsit la spital

Reporterii cancan.ro l-au filmat pe iubitul agresor al Danielei Crudu, realizate la numai 24 de ore dupa ce a snopit-o in bataie pe fosta asistenta TV. Omul de afaceri din Croatia a fost surprins intr-o ipostaza neobisnuita.

In cursul zilei de luni, iubitul fostei asistente TV Daniela Crudu, Seco Dubravko, a fost vazut in zona de nord a Capitalei.

Omul de afaceri croat a parasit hotelul de lux in care s-a cazat dupa ce a plecat din locuinta iubitei sale si pare extrem de hotarat sa isi caute o noua casa. Asa ca, pentru a izbuti cat mai repede sa isi gaseasca un apartament, Seco Dubravko a apelat la unul dintre prietenii sai.

iubitul Danielei Crudu

Imbracat lejer, iubitul Crudutei s-a indreptat impreuna cu prietenul sau spre una dintre agentiile imobiliare din zona. Dupa mina pe care o afisa, omul de afaceri din Croatia nu parea sa fie afectat in niciun fel. Acesta dadea semne ca a trecut destul de repede peste incidentul cu fosta asistenta TV si acum ar avea de gand sa-si refaca viata intr-o locuinta noua.

Daniela Crudu, răsfățată în trecut de bătăuș

Anul trecut, în ianuarie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Daniela Crudu și Seco Dubravko în LOFT, acolo unde croatul a tratat-o pe brunetă ca pe o regină. Atunci, bărbatul a demonstrat că nu are deloc arici la buzunar și s-a numărat printre ”plătitorii calificați” din club.

Fără să stea pe gânduri, Seco Dubravko a comandat cinci sticle de Armand de Brignac, pe care le-a consumat alături de Daniela Crudu, care a rămas impresionată de gestul partenerului. Cei doi au petrecut până spre dimineață, iar, la plecare, fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost ajutată să urce într-un taxi.

Seco Dubravko alături de un prieten în zona de nord a Capitalei

Daniela Crudu, desfigurată de croat

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei. sursa:cancan