Horoscop 12 februarie 2020. Veste ȘOC chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților!

Horoscop 12 februarie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 12 februarie 2020! Veste ȘOC înainte de Ziua Îndrăgostiților!

Horoscop 12 februarie 2020. Berbec

Este o zi amuzantă în care ai chef de distracţie şi nu prea iei nimic în serios. Te cuprinde spiritul primăvăratec şi te comporţi ca un copil pus pe şotii la orice.

E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să te împovărezi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priveşti cu zâmbetul pe buze şi cu un dram de umor.

Veselia ta va molipsi şi pe alţii şi vei vedea ce bine se aşează toate atunci când ai o atitudine pozitivă orice ar fi.ADVERTISING

Horoscop 12 februarie 2020. Taur

Primeşti o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îţi dă alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşi în faţă şi să spui ce ştii şi când vezi ce bine evoluează lucrurile, eşti din ce în ce mai sigur pe reuşita finală spre care te îndrepţi.

Rareori eşti atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiţi de vântul prielnic pentru a face paşi mari spre ţinta propusă.

Când eşti împins de la spate aşa, vezi cum te apropii din ce în ce mai repede de împlinirea unui vis care îţi dă aripi.

Gemeni

Horoscop 12 februarie 2020. E veselie multă în jurul tău şi nu vrei să te gândeşti la nimic trist astăzi. Prietenii sunt pe primul loc, încât ai putea să o ţii tot într-o petrecere alături de ei.

Eşti o companie foarte plăcută pe care multă lume o caută azi, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, o glumă bine plasată în orice împrejurare iar cadourile, muzica şi voia bună nu lipsesc nici ele din program.

Indiferent de vârsta pe care o ai, te porţi ca un copil lipsit de griji!

Horoscop 12 februarie 2020. Rac

A sosit momentul unei decizii prin care arăţi că eşti dispus să schimbi macazul de acum înainte. Spui stop, până aici, îţi iei adio de la o stare de lucruri care nu mai poate continua, considerând că o astfel de soluţie este cea mai bună.

A duce mai departe ceva ce nu mai are nici un rost, ce nu mai are nimic de oferit, ar însemna doar un consum inutil de energie şi timp, or nu mai merită.

Fii pregătit să pui punct final şi apoi să porneşti spre cu totul altceva. Ca la orice punct de turnură, mai ales de asemenea calibru, e şi normal să fii debusolat şi să nu ştii ce te aşteaptă, dar eşti decis să faci acest pas acum.

Horoscop 12 februarie 2020. Leu

Ceea ce ar fi trebuit să meargă într-o direcţie excelentă ajunge într-un punct critic în care tot norocul se poate întoarce exact pe dos.

Horoscop 12 februarie 2020. Ai mare grijă, pentru că te cam joci cu şansa ta şi cum nu eşti foarte sigur pe tine, rişti să pierzi şi lucrurile bune la care ai ajuns.

Este o şansă extrem de fragilă, pe care nu o poţi valorifica aşa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu însuţi ţi-ai pus beţe în roate?

Altădată ai dat cu piciorul unor ocazii favorabile care acum îţi arată cât de mult ai pierdut, dar e prea târziu să mai profiţi de ocazia ratată.

Fecioară

Nu e bine să te bucuri de răul altuia, dar dacă necazul lui vine ca urmare a unor fapte rău intenţionate ale acestuia, nu poţi să nu jubilezi când îl vezi că-şi plăteşte acum propriile fapte.

Horoscop 12 februarie 2020. A venit vremea ca acesta să plătească pentru ce ţi-a făcut, dar ai grijă să nu-i întorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din răzbunare!

Horoscop 12 februarie 2020. Balanță

Teama altora are efecte neplăcute şi asupra ta pentru că te influenţează în sens negativ. Când auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi rămâne de piatră şi începi să suferi alături de ei, scoţând la lumină şi propriile tale motive de supărare.

Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta şi încearcă să te domine emoţional printr-o adevărată campanie de intimidare.

Nu trebuie să le dai satisfacţie, tu eşti mai puternic!

Scorpion

Horoscop 12 februarie 2020. Nu are rost să alimentezi disputele care riscă să se mai încingă în jurul tău, chiar dacă ai avea şi tu multe de zis. Cea mai bună soluţie este toleranţa, ca atare prefă-te că nu vezi şi nu auzi nimic care să te enerveze.

Nu merită să-ţi strici buna dispoziţie cu cine ştie ce conflict nesemnificativ.

Lasă marile confruntări de idei şi de forţe pentru o altă zi, când ambiţia şi dorinţa de a câştiga îşi vor găsi locul. Dar nu aici şi nu acum!

Horoscop 12 februarie 2020.  Săgetător

Te apleci asupra unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu, dar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci pe parcurs.

Şi azi vei repurta o mică victorie care va conta, în final, la reuşita spre care te îndrepţi, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorinţa de a nu lăsa nimic nerezolvat. Atenţia pe care o acorzi fiecărui detaliu îşi va arăta eficienţa atunci când vei pune punct, dar deocamdată mai e cale lungă până la rezultatele scontate.

Eşti pe drumul cel bun.

Horoscop 12 februarie 2020. Capricorn

Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul, chiar dacă unii spun că e aproape imposibil.

Optimismul combinat cu entuziasmul şi încrederea maximă în reuşita acestui plan te vor împinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru că eşti pe calea cea bună.

Horoscop 12 februarie 2020. Primeşti tot felul de semne bune ca o garanţie că visul cel mare va deveni curând realitate, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe tavă peste noapte.

E nevoie de efort susţinut şi de o energie maximă investită în acest scop, pe care îl vei atinge, fii sigur de asta!

Horoscop 12 februarie 2020. Vărsător

La câtă pasiune pui tu în relaţiile cu cei din jur, te-ai aştepta ca şi ceilalţi să-ţi răspundă la fel, dar te înşeli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperată, nici de semne de afecţiune sau de simpatie, de parcă ai atrage alături de tine inamici, nu prieteni.

Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru că, orice ai facem tot va ieşi cineva şifonat şi îşi va elibera nervii pe tine.

Fii sigur că nici nu merită să investeşti atâta energie în relaţiile cu cei din preajma ta azi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, îşi vor arăta latura ostilă. Dacă dispar din cercul tău de amici, nu e nicio pagubă!

Horoscop 12 februarie 2020. Pești

Combină cu succes cele două calităţi ale tale de care, cel puţin azi, dai dovadă din belşug: e vorba de tenacitate, rezistenţă, prudenţă la care se adaugă un plus de tupeu şi de dorinţă de a schimba ceva.

Horoscop 12 februarie 2020. Din această combinaţie de forţe nu poate ieşi decât un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare.

Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Tu te poţi afla azi printre cei de acest gen! Sursa: acvaria.com