Au găsit băiatul cerșind pe stradă și l-au luat acasă, dar gestul de neimaginat făcut de acesta după ce a fost adoptat i-a distrus! Tatăl disperat: ,Nu există motive, nu există explicații” Ce făcuse

Aaron Barley a fost adoptat de către Tracey Wilkinson care l-a hrănit, l-a îmbrăcat și i-a oferit un acoperiș deasupra capului, ba chiar i-a găsit și un loc de muncă, până atunci, tânărul locuise pe străzi.

Însă, din păcate, se pare că Aaron a reînceput să consume substanțe interzise, iar din acel punct nu a mai fost în stare să aprecieze gestul familiei sale adoptive, sfârșind prin a recurge

la un gest extrem. În casa care i-a fost oferită drept cămin el a comis o dublă crimă, ucigând-o atât pe Tracey, în vârstă de

50 de ani, cea care îl adoptase, dar și pe fiul acesteia, Pierce, care avea doar 13 ani. Și soțul femeii a fost grav rănit, dar a supraviețuit, însă acum nu mai are familie.

Se pare că cei doi părinți fuseseră extrem de impresionați de neșansa în viață a tânărului care ajunsese ca, în martie 2006, să cerșească în fața unui magazin local. Tocmai de aceea au decis

să îi dea o mână de ajutor: l-au cazat într-un hostel și îi asigurau și mâncarea, dar îl primeau foarte des și în casa lor.

Peste o vreme i-au făcut rost și de un loc de muncă, dar într-o zi tânărul, aflat sub influența drogurilor, a intrat în căminul celor care îi oferiseră atât de mult ajutor, și i-a ucis cu sânge rece. Soțul femeii era afară cu câinele, dar când s-a întors a avut un șoc: și-a găsit familia ucisă.

În acel moment atacatorul s-a năpustit și asupra lui, l-a lovit de șase ori în zona feței, a abdomenului, dar și a gâtului și a spatelui, lăsându-l în cele din urmă inconștient. Crima îngrozitoare a fost descoperită de cel de-al doilea copil al familiei, o studentă la Biologie.

În cele din urmă, criminalul și-a recunoscut faptele, dar domnul Wilkinson, sfâșiat de durere, a declarat: ,,Nu există motive, nu există explicații. Îmi doresc ca soția mea să nu fi avut ochi pentru el”.

Pentru ca totul să devină și mai dureros, bărbatul a mai adăugat că la ultimul Crăciun pe care îl petrecuseră împreună, călăul i-ar fi scris femeii: „Ești mama pe care eu nu am avut-o niciodată”.