ULTIMA ORA! Un roman care a ingrijit, in Germania, o familie infectata cu coronavirus s-a intors in tara si prezinta simptomele infectiei. Barbatul a mers in mai multe locatii din tara, inclusiv la schi.

Suspect de coronavirus, internat la Timisoara. Barbatul a lucrat ca asistent medical in Germania, unde a ingrijit o familie infectata cu coronavirus.

Barbatul a activat ca asistent medical in Munchen si a ingrijit mai multe persoane infectate cu coronavirus.

El a fost echipat corespunzator atunci cand a intrat in contact cu bolnavii, el respectand toate masurile de protectie.

Barbatul a venit pe 7 februarie, in Resita, la parinti lui, a vizitat-o si pe sora lui, la Garana, si a mers la schi la Semenic, in Caras-Severin.

Asistentul medical a inceput sa se simta rau, marti, prezentand febra, tuse usoara, simptome specifice infectiei cu coronavirus,

astfel ca a mers la spital. Medicul care il ingrijeste a spus ca i-a facut mai multe analize. Testul de gripa a iesit negativ,

iar acum doctorii asteapta rezultatele testului de coronavirus, care urmeaza sa fie disponibile in a doua parte a zilei de miercuri.

El se afla acum in carantina in spitalul din Timisoara., potrivit digi24.ro

Daca testele confirma infectia cu coronavirus, pacientul va fi transferat la Bucuresti pentru un tratament corespunzator.

Peste 1.100 de persoane au murit dupa infectia cu coronavirus