Doliu in lumea medicinei! S-a stins unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din Romania

Doliu in lumea medicinei! Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din Romania a incetat din viata

Anuntul trist a fost facut chiar de catre colegii medicului Maria Paraschiv.

Doctorul Maria Paraschiv a profesat aproape 20 de ani la Spitalul Judetean Vaslui, unde a fost foarte iubita si apreciata, atat de catre colegi, cat si de pacienti.

Maria Paraschiv a profesat in cadrul Policlinicii, ca medic primar, in perioada 1983-2002, iar in perioada 2002-2004 a fost coordonator al sectiei „Psihiatrie Cronici” din comuna Bacesti.

Colegii reputatului medic sunt profund indurerati

Vestea trista a fost data de colegii medicului Maria Paraschiv, pe Facebook. Cadrul medical va fi inmormantata la Cimitirul “Sf. Apostoli Petru si Pavel” din Iasi.

„Am aflat cu profunda mahnire despre trecerea la cele vesnice a celei care a fost doamna dr. Maria Parashiv, medic primar, specialitatea “Medicina interna”. Cariera medicala a doamnei dr. Maria Paraschiv a fost strans legata de Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Intre anii 1983-2002 si-a desfasurat activitatea in cadrul Policlinicii. In perioada 2002-2004 a coordonat sectia exterioara “Psihiatrie Cronici” din comuna Bacesti. Dna. dr. Maria Paraschiv s-a distins prin competenta, bunatate, generozitate, disponibilitate. Pentru pacienti a fost un doctor priceput si plin de omenie.

Pentru colegi a fost un om disponibil si generos, impartasindu-le din experienta profesionala si umana.

Pentru colaboratori a fost un conducator corect si echilibrat, intelegandu-le si incercand sa rezolve, in masura posibilitatilor, problemele care-i erau aduse la cunostinta. Dna. dr. Maria Parashiv va ramane vesnic in amintirea noastra. In acest clipe de imensa suferinta,

suntem alaturi de familia indurerata si indoliata, asigurand-o de totalul nostru sprijin si intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!” a fost mesajul trist transmis de conducerea spitalului, in memoria reputatului medic Maria Parashiv, potrivit spynews.ro