Vladuta Lupau, mesaj pentru fani si sot, dupa ce s-a spus ca l-a inselat cu Armin Nicoara: „Sa va satisfac curiozitatea”

Vladuta Lupau s-a casatorit in toamna anului 2019 cu Adrian Rus, portarul celor de la CFR Cluj. Evenimentul a fost unul restrans, cei doi alegand sa sarbatoreasca in cadrul unui eveniment intim, alaturi de cei foarte apropiati lor.

Ce spune Vladuta Lupau despre relatia cu Armin Nicoara

Vladuta Lupau dezminte totul si neaga ca ar fi avut o relatie cu acesta, ba chiar il ataca pe Armin Nicoara.

In acelasi timp artista nu a putut justifica incheierea brusca a colaborarii cu el.

„Nu mai am nicio legatura cu Armin Nicoara! Nici macar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborari. Suntem cunostinte si punct. Nu am fost amanti! Am avut o relatie familiala, alaturi de parintii mei, parintii lui. L-am ajutat cât am putut”, a spus Vladuta Lupau.

„Ca sa se faca mare… El a fost in casa mea mereu. Cu noi in vacanta, cu mine, cu sotul meu, cu fostul meu prieten,

cu toata lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a mai declarat Vladuta Lupau.

In ziua in care sotul ei a implinit 26 de ani, adica pe 12 februarie 2020, Vladuta Lupau a decis sa-i

faca acestuia un cadou inedit si a postat pe YouTube videoclipul melodiei „Clipa fericirii (dansul mirilor)”, in care apar cadre de la nunta lor.

„De ziua sotului meu am dorit sa ii fac un cadou pentru vesnicie. Asadar, am ales una din cele mai frumoase melodii de dragoste si am luat cele mai frumoase imagini din ziua nuntii noastre.

Mi-ar placea ca viitorii miri sa aleaga aceasta piesa atunci cand fac primul dans de familie – dansul mirilor! Totodata, prin acest nou videoclip am dorit sa va satisfac si voua curiozitatea de a afla cum a fost in ziua respectiva pentru noi”, a scris Vladuta Lupau in descrierea clipului.