Un tanar din Vaslui si-a batut crunt mama, la parastasul tatalui sau

Un tanar din Feresti, judetul Vaslui, si-a batut crunt mama, la parastasul tatalui sau, dupa ce a prins-o

in pat cu un var al tatalui sau. Tanarul si-a iesit din minti cand i-a vazut pe cei doi in pat si a luat-o imediat pe femeie la bataie, iar iubitul ei a reusit sa fuga.

Baiatul spune ca nu regreta ce a facut si crede ca poate nu trebuia sa o bata, insa nu i s-a parut normal sa ii gaseasca asa, mai ales ca tatal sau murise rapus de cancer cu doar o luna in urma.

Mama batuta de fiu, prinsa in pat cu un var al tatalui baiatului

O femeie din comuna Feresti a ajuns la spital dupa ce a fost victima unei agresiuni savarsite chiar de fiul ei. Tanarul si-a iesit din minti dupa ce si-a surprins mama in pat cu varul tatalui sau.

Si mai de neacceptat pentru agresor a fost faptul ca episodul amoros s-a consumat in ziua cand acesta i-a facut praznicul de 40 de zile tatalui sau, scrie vremeanoua.ro.

„Poate n-ar fi trebuit sa o bat, dar mi-am piedut mintile cand am vazut-o cu ala calare peste ea, chiar in patul in care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar in momentul ala s-a lovit cu gura de soba.

I-am mai dat doua picioare sanatoase si poate l-as fi batut si pe el daca nu apuca sa fuga. Oricum, o are promisa si el, nu scapa. Nu le-a pasat ca tata murise de putin timp.

Macar de s-ar fi dus in alta parte, sa nu-i vad eu, sa nu stiu ce le poate pielea. Acum mama e la spital, dar nu are nimic, a fost si sora mea si a vorbit cu ea, a fost si fratele meu. Probabil o tin cat mai mult

pentru a-mi schimba mie incadrarea. Daca ma ajuta Dumnezeu sa trec cu bine peste hopul asta, imi iau sotia si plec din tara,

nu vreau sa mai stau sub acelasi acoperis cu maica-mea, ca numai prostii face”, a precizat tanarul pentru presa locala.

Femeia nu a dorit sa depuna plangere la Politie, potrivit observator.tv