Femeia în travaliu a căzut în genunchi și și-a implorat familia să i se facă cezariană, dar toți au spus că nu are voie. Ce a făcut gravida disperată e cumplit, un caz sfâșietor: ,,Durerea e insuportabilă, nu…”

A intra în travaliu nu este o glumă, este, probabil, cea mai mare durere pe care o poate simți o femeie. Atunci când o femeie din China, în vârstă de 26 de ani cunoscută doar sub numele de Ma, a intrat în travaliu, voia să i se facă cezariană, dar familia sa nu era de acord.

Ma a fost internată în spitalul Tulin nr. 1 din provincia Shanxxi, din nordul Chinei. În cele din urmă femeia a ajuns să se sinucidă, scrie presa chineză. O filmare care dă fiori reci pe șira spinării a ieșit la iveală și a făcut înconjurul planetei pe internet.

În clip, Ma poate fi văzută îngenunchind în fața familiei sale, implorând o cezariană, dar aceștia refuzau iar și iar. Spitalul a eliberat un comunicat de presă în care se precizează că Ma, care era însărcinată în 41 de săptămâni, avea un copil al cărui cap era

prea mare iar o sarcină naturală era mult prea riscantă. Doctorii au sugerat o cezariană, dar înainte ca Ma să fie supusă procedurii, avea nevoie de permisiunea familiei, însă toți au insistat ca ea să nască natural, deși medicii i-au informat corespunzător despre pericole.

Ma a ieșit din maternitate de două ori pentru a le spună că durerea e mult prea mare și că nu mai poate suporta, că ea dorește cezariană. La ora 20:00 Ma a căzut de la etajul 5 a clădirii spitalului și a murit, împreună cu copilul ei nenăscut.

Poliția consideră moartea sa o sinucidere, dar soțul lui Ma a declarat la poliție că reprezentanții spitalului au mințit și că medicii au refuzat să îi facă cezariană.

Oameni din întreaga lume sunt înfuriați de faptul că unei femei însărcinate nu i s-a permis să ia o decizie atât de importantă, singură. Tu ce crezi?