Drama Nemaiştiută A Andrei

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Este apreciată pentru vocea inconfundabilă pe care o are, dar şi pentru familia sa exemplară.

Ei bine, chiar dacă totul pare doar lapte şi miere în viaţa sa, nu multă lume ştie că artista a trecut printr-o dramă imensă, în urmă cu mai mulţi ani.

Imagini pentru andra mama ei

Mama Andrei a avut o problemă gravă de sănătate şi a fost nevoie să fie operată. Atunci, artista a suferit enorm şi a ajuns, parcă, la capătul puterilor.

Cel mai greu moment a fost atunci când, deşi mama ei era internată, Andra a trebuit să meargă alături de fratele ei, Săndel, într-o emisiune tv, pentru a-şi promova o melodie de pe noul album. În momentul în care a început să cânte, alături de fratele ei, Andra, care este o fire sensibilă, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a început să plângă.

Ulterior, Andra a povestit că acelea au fost unele dintre cele mai grele clipe din viaţa sa, dar că, din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru mama ei.

Imagini pentru andra mama ei

”Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze.

I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a

operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”.

Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil,

a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a declarat Andra la un post tv, la acea vreme.