Infiorator! Clarvazatoarea Romaniei anunta DEZASTRUL pentru romani. Previziune apocaliptica: „Sa nu spuneti ca nu v-am spus.”

Infiorator! Clarvazatoarea Romaniei anunta DEZASTRUL pentru romani. Previziune apocaliptica: „Sa nu spuneti ca nu v-am spus.”

Clarvazatoarea Romaniei, Maria Ghiorghiu, cea care sustine ca a prevazut tragedia de la Colectiv, a facut un anunt infiorator despre vremurile care urmeaza.

Maria Ghiorghiu a lansat o noua previziune terifianta pentru Romania. Clarvazatoarea sustine ca in Romania va intra intr-o situatie fara precedent.

La scurt timp dupa alegerile europarlamentare, Maria Ghiorghiu a avut o previziune de speriat. Potrivit premonitiilor sale, cat si glasurilor pe care le aude, in Romania va fi haos pe strazi.

„Dragii mei,

În aceasta după amiaza, deși eram preocupată cu lucrul din bucătărie, aud mai multe glasuri care strigau așa: „Nu ne vindem Ţara! Nu ne vindem Ţara!

Apoi un alt glas, spune ingrijorat: „Romania! Lupte de strada in România!

Dragii mei, din păcate, aici vom ajunge cu tot ce se intampla acum in Romania.

Atunci cand se vor adeveri, sa nu spuneti ca nu v-am spus.

Da! SOROS a pus pret mare cu multe zerouri si cu 5 in faţă.

Nu va cer ca sa ma credeti, ci doar sa luati aminte!

Atunci cand se va intampla, va fi prea tarziu. Răul va fi facut si va fi iremediabil”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.