Horoscop 16 februarie 2020. O zodie va avea probleme financiare

Horoscop 16 februarie 2020 Berbec

Berbecii care sunt sătui de promisiuni încălcate sau chiar minciuni ar trebui să pună piciorul în prag, înainte ca relația respectivă să fie definitiv ruptă. E preferabil să confrunți problemele direct,

chiar dacă unii se vor simți neconfortabil, decât să ajungi în punctul în care încrederea dispare complet. Spune ceea ce crezi cu sinceritate și încearcă să afli ce a determinat acest comportament. S-ar putea să descoperi lucruri pe care nu ți le imaginai.

Horoscop 16 februarie 2020 Taur

Taurii trec printr-o perioadă excelentă pe toate planurile, așa că ar trebui să profite de oportunitate și să rezolve cât mai multe probleme din trecut. De la lucruri rămase nerezolvate cu fostele iubiri și până la iluzii ce i-au însoțit în ultimii ani, toate pot fi lăsate la o parte pentru a face loc prezentului. Acesta poate fi punctul în care se trece la etapa următoare în relația de cuplu sau în care cei singuri își găsesc jumătatea.

Horoscop 16 februarie 2020 Gemeni

Gemenii ar putea primi un mesaj dacă nu imposibil de înțeles, cel puțin de-a dreptul misterios. Iar asta din partea unei persoane ce pare a le face ochi dulci. Nu încerca să cauți explicații complicate acolo lucrurile s-ar putea să fie extrem de simple – ceea ce se urmărește este atragerea atenției. De ce? Dacă nu știi încă, deși pare destul de clar, poate că ar trebui să afli. În orice caz, e de bine.

Horoscop 16 februarie 2020 Rac

Racii reușesc să găsească acel echilibru emoțional care le permite să trăiască la potențial maxim, fără a mai număra încontinuu problemele pe care le au și timpul rămas la disponiție. De altfel, nativii din zodia Rac ar putea avea o mică revelație – secretul nu este să fii fericit, ci doar să nu suferi. Continuă pe acest drum, ceva faci bine chiar dacă nu înțelegi încă ce. Va deveni mai clar pe viitor.

Horoscop 16 februarie 2020 Leu

Celebritățile din cercul tău social au devenit un pic “prea mari” în ultima perioadă? Oamenii populari nu sunt întotdeauna populari din motivele corecte, iar slăbiciunile lor înmcepi să le vezi astăzi. Dacă sunteți prieteni buni cu aceștia, le veți face o favoare spunându-le că este timpul să se obişnuiască cu faptul că sunt doar oameni. Dar dacă nu sunt prietenii tăi, este timpul să înveți cum să reacţionezi în faţa unui comportament greşit.

Horoscop 16 februarie 2020 Fecioară

S-ar putea să se întâmple prea multe în viața voastră chiar acum? Şi să nu fie în acord cu astrele? Ele spun că capacitatea ta de a gândi rapid, de a lucra mai repede și de a te bucura de fiecare minut de nebunie este incredibil de mare. Dacă ai multe de făcut, îngrămădeşte mai multe! Ai timp și ai dorință. Mărirea și asumarea mai multor responsabilități astăzi vă va duce la un viitor mai bun, financiar și romantic. Oamenilor le plac oamenii ocupați.

Horoscop 16 februarie 2020 Balanţă

Punerea tuturor speranțelor tale în direcţia unei singure persoane nu este o idee înțeleaptă în acest moment, așa că încercă să fii realist în privința așteptărilor. Această persoană ar putea fi destul de grozavă, dar este posibil să nu poată oferi ceea ce doreşti acum. Nu ar fi înțelept să-ți exprimi temerile sau preocupările față de această persoană. Orice presiune nejustificată va face această idee deja imperfectă și mai problematică. Lucrurile funcționează la fel de bine așa cum sunt, așa că de ce încercați să le schimbați acum?

Horoscop 16 februarie 2020 Scorpion

Dacă ați fost separat de lume în timp ce îţi hrăneai un ego rănit, este timpul să vă întoarceți! Indiferent dacă te simți pregătit sau nu, astăzi este ziua perfectă pentru a păși și de a reveni la viață. Aveți multă frumusețe și forță și există o mulțime de oameni care doresc să aibă acces la voi. Există mai mult interes pentru tine decât crezi, chiar acum.

Horoscop 16 februarie 2020 Săgetător

Pentru Săgetători, pare că nimeni nu-i poate opri să facă ce și-au propus și să reușească. Acest lucru ar putea fi valabil inclusiv în planul financiar. Este o perioadă favorabilă, în care puteți să investiți și să câștigați. Ar fi bine să fructificați acest moment și să vă maximizați câștigurile, pentru a nu avea mai târziu regrete, spune horoscopul.

Horoscop 16 februarie 2020 Capricorn

Atmosfera armonioasă de astăzi le va da Capricornilor energie și bunădispoziție. Vă simțiți în centrul atenției în cercurile voastre de apropiați și asta vă va da încredere. Relația cu persoana iubită este solidă, așa că nu ar fi rău să petreceți mai mult timp împreună, spune horoscopul. Și pentru nativii singuri, se pot ivi astăzi oportunități pentru întâlniri romantice.

Horoscop 16 februarie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători, e foarte posibil ca astăzi să fie o zi a deciziilor în relația de dragoste. Ar fi bine să lăsați la o parte unele gânduri care vă macină și să încercați să vorbiți direct, în față, ce aveți pe suflet. Ați putea descoperi că lucrurile stau altfel și ați putea avea de câștigat, atât voi, cât și partenerul de viață. În planb financiar, instinctul vă poate conduce la alegerile cele mai bune. Nu ar trebui să aveți dubii în privința propriilor decizii, spune horoscopul.

Horoscop 16 februarie 2020 Pești

Această zi liberă, pentru Pești, ar putea fi specială dacă îi vor avea alături pe cei dragi. O scurtă excursie, o ieșire în oraș sau o mică petrecere ar putea fi rețeta pentru a savura momente minunate. Se întrevede, de asemenea, o zi promițătoare în ceea ce privește achizițiile. Sfaturile prietenilor s-ar putea dovedi de mare ajutor în alegerile pe care le veți face.