Horoscopul pentru duminica, 16 februarie 2020. Zodiile NOROCOASE in aceasta ZI

Berbec

Zodia Berbec

Pe baza unor principii de viata diferite, la sfarsitul acestei saptamani pot aparea discutii aprinse cu cei dragi. Personalitatea ta se afla in plin proces de restructurare, asa incat oscilezi frecvent

in pareri si concluzii despre viata. A intra in polemici cu ceilalti pe teme diverse si a-ti expune filozofiile este riscant. Asta deoarece esti subiectiv pe de o parte, iar pe de alta parte, ceilalti nu doresc sincer sa te asculte sau sa te sprijine in vreun fel.

Taur

Zodia Taur

In zilele acestui final de saptamana apar discutii aprinse cu partenerul de viata sau in relatiile de colaborare profesionala. Mărul discordiei este modul in care iti cheltuiesti veniturile sau bugetul

profesional de la locul de munca. Ar fi bine sa tii cont de cele spuse de ceilalti, intrucat mentalul tau este confuz. Putina chibzuinta financiara si o mai mare deschidere sufleteasca fata de cei dragi sunt de bun augur.

Gemeni

Zodia Gemeni

Esti tentat sa te afunzi in treburile cotidiene la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organsimul este obosit si are nevoie de odihna. Se pot evidentia neplaceri

legate de segmentele capului si sistemului uro-genital. Evita pe cat posibile analizele si interventiile chirurgicale pe segmentele anatomice amintite, pentru ca pot aparea erori. Sfatuieste-te cu cei dragi indiferent cu ce anume te confrunti.

Rac

Zodia Rac

Ai dori sa te joci mai mult in acest weekend, fie cu persoanele dragi, fie desfasurand activitati specifice unui hobby. Intoarcerea la vremurile copilariei este tentanta, insa iti poate activa

si amintiri mai putin placute. Rămâi ancorat in realitatea cotidiana si bucura-te de tot ce este in jurul tau. Datorita unor dispute vechi cu prietenii apar acum neplaceri in relatiile sentimentale. Ocupa-te serios numai de cei dragi.

Leu

Zodia Leu

In familie se intrezaresc discutii aprinse la acest sfarsit de saptamana, datorita unor prieteni care cumva se amesteca in treburile tale domestice. Se recomanda prudenta, intrucat membrii familiei

pot reactiona vehement pe buna dreptate. Unele sfaturi sau solutii venite de la unii prieteni sunt bune, dar tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. Ocupa-te de curatenii si reparatii, mai ales la instalatiile de foc, gaze si aer.

Fecioara

Zodia Fecioara

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prieteni apropiati si rude. Schimbul de informatii cu aceste persoane este de anvergura, in sensul ca poti afla vesti interesante, deosebite si de mare

folos pentru situatiile in care afli. Totusi ar fi bine sa vorbesti putin si mai ales sa nu-ti divulgi parerile sau intentiile de viitor. Unii ar putea profita de momentele tale de sinceritate si astfel sa te alegi cu critici dure si nefondate. Călătorii pe distante scurte.

Balanta

Zodia Balanta

In zilele acestui final de saptamana apar cheltuieli diverse. Pe de o parte, este vorba despre a ajuta un prieten sau o rudă care are nevoie de sprijin material. Insa, pe de alta parte sunt momente bune pentru a achita o calatorie sau un program de instruire care iti este necesar in domeniul profesional. Chibzuieste fiecare ban, pentru ca salturile financiare te pot destabiliza, cand te astepti mai putin.

Scorpion

Zodia Scorpion

Reactiile tale pot uimi pe multi la sfarsitul acestei saptamani. Este posibil sa te necajesti de la banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Nu te grabi in aprecieri si concluzii vizavi de cum folosesc aceste persoane bugetul comun. Subiectivismul este accentuat si astfel risti sa strici relatii si situatii bune. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si taifasuieste pe marginea subiectelor cotidiene de larg interes.

Sagetator

Zodia Sagetator

Finalul acestei saptamani aduce momente bune pentru odihna, discretie si detasare de tumultul cotidian. Sanatatea este vulnerabila, de aceea evita eforturile de orice fel. Partenerul de viata te poate provoca pe teme diverse. Evita sa-i raspunzi cu aceeasi moneda! Faptul ca esti foarte ocupat cu activitatile profesionale, in detrimentul celor familiale, acum discutiile matrimoniale pot lua amploare. Cu răbdare si intelegere vei reusi sa restabilesti armonia in relatii.

Capricorn

Zodia Capricorn

Unii prieteni vor dori sa te intalneasca la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, este minunat, pentru ca poti afla subiecte interesante sau poti schimba pareri cu oameni de buna calitate. Insă, exista un risc, pe de alta parte, de a vorbi prea mult si de a gafa serios pe teme cunoscute putin sau deloc. Controleaza-ti vorbele si reactiile! Asculta mai mult si vorbeste cat mai putin, evitand sa-ti expui parerile sau planurile de viitor.

Varsator

Zodia Varsator

Se pare ca te vei intalni cu multa lume in zilele acestui weekend, fie intr-un cadru profesional, fie intr-unul familial. Chiar daca iti vei alcatui un program de distractii sau pentru un hobby, vei fi nevoit sa participi activi si la reuniuni propuse de altii. Organizandu-ti eficient timpul si resursele vei reusi sa impaci pe toata lumea. Tu insa, te vei alege si cu aprecieri si cu reprosuri. Din toate poti invata cate ceva.

Pesti

Zodia Pesti

La finalul acestei saptamani sunt momente bune pentru activitati culturale, vizitarea unor targuri de sezon sau pentru a creiona planuri de calatorii. Primesti un sprijin bun din partea membrilor familiei,

chiar daca la prima vedere ai fi tentat sa respingi tot ce vine dinspre acestia. Este vremea sa-ti remodelezi sistemul valorilor morale si spirituale. Ia aminte si la experientele de viata ale altora si invata de la toata lumea cate ceva.