Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 16 – 22 februarie 2020. Totul se destrama

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020. Iata ce anunta astrologul pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020. Cunoscuta astroloaga Mariana Cojocaru a realizat in exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul pentru saptamana viitoare.

Marte intra in Capricorn, iar acest eveniment astral vine cu o multime de schimbari, mai ales pe plan personal. Zilele dintre Valentine’s Day si Dragobete vor fi cumplite pentru mai multe zodii, care vor pune punct povestii de dragoste, chiar si dupa zeci de ani de relatie.

Iata ce anunta astrele pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Marte intra in Capricorn, in saptamana care urmeaza. Va fi bagat in corzi de multitudinea de planete care sunt acolo, dar si de Axa Karmica. Oricum este intr-o zodie in care nu se simte foarte confortabil, deoarece patronul vostru astral va face aspect de cuadratura cu Soarele natal. Cum caile de iesire le vad individual, acest aspect afecteaza familia(dragoste), casa, cariera, sanatatea ta sau a altcuiva…

Taur- Lilith va fi intr-o pozitie ingrata si va face aspect de cvintil Soarele natal. Cu Saturn si Pluton din Capricorn, care are vibratii disonante cu Marte, proaspat intrat in Capricorn urmeaza vremuri grele. Doar pe harta natala pot sa vad caile de scapare la fiecare. Fiind intr-un cadru ultra-general va spun ca puteti avea probleme cu dusmanii, justitia, pastrarea locului de munca(cariera), sanatatea.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 GEMENI

Gemeni- Scriam la celelalte doua zodii ce inseamna intrarea lui Marte in Capricorn. Mercur(patronul vostru astral) a intrat deja in rezonanta cu Neptun din Pesti si va face aspect dur, de cuadratura cu Soarele vostru natal. Dragoste in pioneze si pentru cei care cred ca le merge bine in amor. Afectati pot fi si copiii sau nepotii din dotare. Sau, poate fi afectata sanatatea voastra sau a cuiva drag…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 RAC

Rac- A fost Valentine*s Day si urmeaza Dragobetele. Cum aspectele astrale sunt dure si neiertatoare, nu aveam cum sa fac un horoscop al indragostitilor. Sunt tot mai multe cupluri care se destrama si se vor destrama. Cum Axa Karmica este la voi si in Capricorn si va mai intra si Marte se vad tensiuni in Paradisul conjugal, chiar si la cuplurile care se considera compatibile. Ce sa mai spun de incompatibili!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 LEU

Leu- Soarele din Varsator va face opozitie cu Soarele vostru natal, iar apoi va intra in Pesti. Prima vizata este sanatatea(afectiuni ce sunt in stare latenta si care se pot croniciza-cauza o vad pe astrograma personala), apoi familia si relatiile matrimoniale, dar si relatiile de la locul de munca(cariera). De aceea recomand pentru protectie bratarile de le confectionez. Marte va rezona cu Axa Karmica.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 FECIOARA

Fecioara- Copiii sunt primii vizati sau nepotii, dupa caz! Axa de Destin este si mai incarcata, de vreme ce si Marte a intrat in Capricorn. Ce sa mai spun de cupluri!… Unii chiar sunt sau vor fi cu un ochi la faina si altul la slanina(dragoste). Poate nu constientizeaza in ce se baga sau s-au bagat, dar dragostea prezentului si viitorului este o chestiune pe care numai eu o pot gestiona, evident personal! Ascunde secrete.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 BALANTA

Balanta- Cu Malefica Lilith in Berbec, zodia opusa, acum in conjunctie cu Kiron, multi nu stiu in ce s-au bagat. Ma refer la relatia de dragoste, cariera(nu au ales drumul corect in viata asa cum este misiunea lor karmica de o vad inscrisa la nastere) sau cum influenteaza cele doua sanatatea. Afectiunile sau bolile au cauza profunda, greu de depistat.Unii sunt chiar bolnavi inchipuiti, va spun din experienta.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 SCORPION

Scorpion- Sper ca ati parcurs acest horoscop, dar si pe celelalte de le-am scris pentru kfetele.ro. Ati vazut cum s-au confirmat si daca nu mi-am dorit sa se confirme… Australia are data de nastere in Capricorn si Axa Karmica din Capricorn si Rac a afectat-o intr-un mod socant si neasteptat. Rac a fost Cristina Topescu. In Capricorn este acum si Marte, patronul conflictelor deschise/razboiului.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 SAGETATOR

Sagetator- Cum Jupiter nu lipseste din ecuatia karmica din Capricorn, va spun ca si Maleficul Marte(Patronul Berbecului si Scorpionului) va fi parte din ecuatie saptamana viitoare. Cuadratura Soarelui Natal cu Mercur si Neptun din Pesti aduce cumpene in viata voastra(dragoste, cariera, sanatate). Pentru a le evita, va trebui sa vad caile pe harta voastra natala. O perioada mai mult decat delicata, cu probleme.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Scriam la celelalte zodii(ati citit?) de influenta lui Marte, care se pregateste zgomotos sa rezoneze cu celelalte aspecte astrale din Capricorn: Axa Karmica, Jupiter, Pluton, Saturn. Cum multi dintre voi orbecaie la aceasta ora si nu stiu incotro sa o ia, le spun ca solutiile le vad individual. Aici analizez un cadru planetar ultra-general, deci nu pot da solutii. Ca nu se potrivesc la toti nativii…

Citeste si: Zodiile care au parte de puteri speciale. Ele sunt considerate Femeile lui Dumnezeu!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 VARSATOR

Varsator- Perioada de controale si examene existentiale. Unii pot avea probleme de sanatate, altii de orientare profesionala sau in spatiu(cariera, dragoste, business, copii, s.a). Cum Marte intra in Capricorn, in Berbec va fi conjunctie Kiron-Lilith(in aspect de cuadratura) vor fi afectate toate zodiile de aceste aspecte grele. Agitatie!…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 16 – 22 februarie 2020 PESTI

Pesti- Conjunctia Lilith-Kiron parca va pune un val pe ochi. Nici nu stiti incotro sa o luati! Cei care nu cred acum in aceasta previziune, imi vor da cat de curand dreptate. Pentru a vedea lumina si adevarul, pentru a dezvalui secretele si a elucida cauza problemelor ascunse pe destinul vostru, e neaparat sa va studiez astrograma. La unii chiar cea de cuplu sau de familie(dragoste). Sanatatea e vizata in mod direct.