Cum va fi PRIMAVARA ta, în funcţie de HOROSCOP. Zodia care va avea lumea la picioare

Berbec

O PRIMAVARA cu multă dragoste!

De-a lungul sezonului dragostea îţi va aduce multă căldură, multe satisfacţii şi vei fi sprijinită de persoana iubită în tot ceea ce doreşti să realizezi.

Dacă doreşti să faci anumite investiții pentru familie, fără să iei credite uriașe și greu de plătit, este o perioadă foarte bună să folosești banii adunați.

Prima lună de primavara este marcată de pasiune și împliniri, datorită Lunii și a lui Venus. Este o perioadă deosebit de frumoasă pentru relaţia de cuplu și vei descoperi că o scurtă călătorie în doi poate face minuni la timpul potrivit.

Taur

Bani frumoși și călătorii

Luna plină din zodia ta pune accentul pe relaţiile profesionale şi poate transforma o veche ambiţie în realitate. Primavara aceasta îți merge mult mai bine din punct de vedere profesional. Venus va aduce și ea pentru zodia ta noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii.

Câștigi mult mai bine în MARTIE și te simți favorizată de astre mai ales dacă lucrezi în administraţia publică sau comerț.

În lunile MARTIE și APRILIE vei avea suficienţi bani pentru cadouri deosebite și chiar pentru o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi.

Nu rata, însă, ocazia de a pleca şi într-o vacanţă numai cu persoana iubită, pentru că aceasta va fi cea mai frumoasă.

Gemeni

Dorințele mari se pot împlini!

Viaţa de familie este foarte frumoasă în MARTIE. Este posibil doar spre sfârşitul lunii să apară musafiri nepoftiţi pentru care trebuie să îţi schimbi programul şi să faci un compromis. În general, însă, va fi o lună bună în care te vei bucura din toată inima de ea.

Primeşti şi veşti de la persoane dragi aflate în străinătate care se hotărăsc să te viziteze. Iar, dacă ești singură, nu este exclus ca un prieten de departe să vină special să te vadă..

Poate că MARTIE te obligă să faci cheltuieli mari, dar nu trebuie să îţi pară rău pentru niciun ban cheltuit. Important este să le aduci bucurie celor din jur..

Rac

Marile bucurii vin in aceasta PRIMAVARA

Bucură-te din plin de orice moment frumos pe care ți-l oferă luna MARTIE și perioada de PRIMAVARA.

În MARTIE dragostea îţi pune răbdarea la încercare. Nu este exclus să îţi doreşti să schimbi multe lucruri în căsnicia ta, dacă nu mai ai încredere în soțul tău.

Îţi este destul de greu să accepţi schimbările lui de atitudine şi opiniile care contravin proiectelor voastre comune. IN MARTIE vor apărea câteva probleme legate de casă şi de profesie pe care nu reuşiţi să le rezolvaţi împreună.

Leu

Prima jumătate a lunii MARTIE va fi destul de aglomerată, iar la serviciu pretenţiile sunt mari. Relaţiile cu membrii familiei sunt încordate, mai ales dacă este vorba de socri sau de frați. Sunt persoane care vor să profite de timpul tău liber, dar mai ales de banii tăi.

Te vei simţi cumva obligată să le ajuţi, deşi îţi va fi foarte greu în preajma PRIMAVERII. PRIMAVARA începe tot cu multă muncă, dar vei fi mulţumită că domeniul tău de lucru se extinde şi ai ocazia să faci lucruri deosebite.

În lunile MARTIE și APRILIE vei fi răsplătită din punct de vedere financiar, iar bugetul casei va fi mai bogat în această perioadă.

Fecioara

Nu lăsa problemele de familie nerezolvate!

În luna MARTIE, ai mai mult timp liber pentru tine, iar dragostea va fi pe primul loc în preocupările tale. Dacă eşti singură, ai şanse mari să cunoşti pe cineva în jurul zilei de 15 martie, mai ales dacă mergi atunci la o petrecere.

Dacă ai deja pe cineva, zilele petrecute împreună vor fi mult mai liniştite și veți face planuri MARI.

În familie, micile probleme care pot apărea în MARTIE se vor rezolva dacă și tu vei face un mic compromis. În jurul datei de 20 MARTIE vei avea o surpriză legată de copii. Atenţie mare la sănătate în APRILIE, pentru că eşti foarte sensibilă..

Balanță

Plătește-ți toate datoriile la timp!

Luna MARTIE va fi perioada mai dificilă a acestui sezon. Trebuie să faci plăţi foarte mari, să scapi de datoriile către prieteni.

În primele două săptămâni ale lunii, programul tău zilnic este aglomerat, faci drumuri multe şi îţi vizitezi părinţii sau bunicii. Şi faţă de ei ai anumite datorii, de care este bine să te achiţi.

Cu multe priorități pe cap, este posibil să îți neglijezi relaţia intimă şi îţi dezamăgeşti partenerul de viaţă. În MARTIE, fă-ți un program mai lejer, să faci mai mult sport și să te ocupi de tine, arată horoscopul PRIMAVERII.

Scorpion

Ia-ți concediu să te distrezi in MARTIE !

PRIMAVARA începe cu o perioadă destul de aglomerată, mai ales la serviciu. Din cauza asta, te grăbeşti să termini treburi pe care ai putea să le faci şi în aprilie, dar nu îţi place să tragi de timp.

Atenţie mare la cheltuieli! Multe probleme se pot rezolva mai ieftin, dacă ai răbdare. Nu trebuie să dai bani în dreapta și stânga la sfatul unor persoane care nici nu știu ce au de făcut.

În MARTIE, te bucuri de un concediu prelungit sau de câteva zile libere la care nu te aşteptai.

Petreci mai mult timp cu familia, iar copiii vor fi foarte fericiţi cu surprizele pe care le pregăteşti pentru ei. Uşoare probleme de sănătate pot apărea după data de 7 aprilie.

Săgetător

Iubire și călătorii pentru o PRIMAVARA fericită

Eşti mulţumită de situaţia ta financiară la început primaverii și situaţia rămâne constantă în aprilie, chiar dacă se adună tot felul de cheltuieli neprevăzute.

Dacă te rezumi la strictul necesar şi la cadouri modeste, te vei descurca foarte bine din punct de vedere financiar. În martie, este bine să ai niște bani puși deoparte, deoarece vor apărea oferte pe care nu le poți refuza.

Capricorn

Norocul tău te așteaptă în MARTIE!

PRIMAVARA aceasta va avea pentru tine multe zile bune, dar va fi și o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar.

Oricât ar fi de greu în unele momente, adu-ți aminte că Venus este favorabilă cu zodia ta și puterea ei te va ajuta să treci peste toate obstacolele.

Dacă ai probleme financiare, le vei rezolva cât de curând și vei găsi o nouă sursă de bani. Iar, dacă tu nu reușești să câștigi mai bine, cu siguranță te va ajuta cineva din familie care are mai mult noroc.

Vărsător

Faci eforturi mari in aceasta PRIMAVARA

Primele două luni de primavara sunt marcate de probleme în familie. Abia din aprilie, atmosfera din casă devine mai frumoasă, iar tu ai parte de veşti bune.

Până atunci, trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să te implici în conflictele dintre rude doar dacă sunt atinse interesele tale personale. În martie, pierzi mulți bani și nu ești prea mulțumită de ceea ce obții.

Iar, în aprilie, se acumulează oboseala, dacă ai prea multe griji și un program dificil la serviciu.

Pești

Un cadou excepțional in aceasta PRIMAVARA

În preajma Primaverii, astrele te sprijină să faci o investiţie foarte bună, poate chiar să cumperi o casă sau o mașină. În martie, vei găsi ceea ce cauți, iar în aprilie vei finaliza cumpărarea lucrurilor pe care ți le dorești.