Clejanii pleacă din România! „O să-mi iau un somnifer să n-o aud pe Viorica bocind”:

A venit momentul mult aşteptat de Ioniţă de la Clejani! Lăutarul îşi ia soţia şi cei doi copii, Margherita şi Fulgy şi lasă România deoparte. Cel puţin, pentru moment.

De câteva luni bune, Ioniţă şi Viorica de la Clejani îşi pregătesc plecarea în Statele Unite ale Americii, dar nu singuri, ci alături

de Margherita şi Fulgy. Clejanii vor petrece câteva luni peste Ocean, unde au bine pus la punct un turneu. Astfel, Margherita şi Fulgy vor vedea ce înseamnă, cu adevărat, viaţa de artist.

Clejanii se întorc pentru sărbătorile de iarnă, iar apoi… pleacă din nou! Totul este pregătit. Ioniţă de la Clejani a oferit ultimele detalii legate de „plimbarea” în Statele Unite ale Americii pentru „Răi Da Buni”.

„Plecarea în America este pregătită de foarte mult timp… Toate sunt aşezate cum ar trebui să fie aşezate. Există biletele de avion,

există locurile rezervate, maşină care te aşteaptă la aeroport, toate hotelurile sunt rezervate, mesele sunt la restaurant”, a declarat Ionică de la Clejani.

Există însă, o problemă. Viorica a început deja să vorbească despre drumul cu avionul şi, după cum povesteşte soţul ei, nu este deloc încântantă. Ioniţă de la Clejani s-a pregătit şi pentru cele 7 ore pe care le va petrece lângă Viorica, în avion. Cum? Ei bine… „Cred că o să-mi iau un somnifer şi n-o să o aud bocind până acolo”, a mărturisit Ionică de la Clejani.

Ioniţă de la Clejani şi-a dorit această experienţă nu pentru el şi Viorica, ci în principal pentru cei doi copii ai lor, Margherita şi Fulgy.

Lăutarul a fost pentru prima dată în America la vârsta pe care o au şi ei acum. Conştient de faptul că l-a ajutat mult atât în carieră, cât şi în viaţa personală vizita în Statele Unite ale Americii, a insistat să meargă toţi patru în turneu.

„Mi-am dorit acest turneu pentru Margherita şi pentru Fulgy. Ei sunt la vârsta la care eram şi eu când am plecat pentru prima dată în America. Toate aceste turnee, asupra mea, ca om, au avut un impact.

Este bine când călătoreşti, când te întâlneşti cu oameni, e altceva. E bine pentru ei! Turneul nu este uşor. Câteodată, nu ai timp să vezi decât hotelul şi sala unde cânţi”, a mai spus Ioniţă de la Clejani.