Nu multa lume stie, insa Mara Banica a fost jurnalist de razboi. Cum arata vedeta atunci cand transmitea din zonele de conflict

Nu multa lume stie, insa inainte de a intra in lumea mondena, Mara Banica a fost jurnalist de razboi. Ba chiar mai multi ani, vedeta a transmis din zone de conflict.

Desi acum o vedem mereu eleganta si o admiram ca facand parte din lumea mondena, ei bine, altfel stateau

lucrurile in urma cu mai multi ani. Desi nu multa lume are acest curaj, Mara Banica a decis, la vremea respectiva, sa devina jurnalist de razboi.

Fara nici cea mai mica teama, Mara Banica a fost plecata in diferite zone de conflict, de unde transmitea informatii in tara.

Chiar daca perioada a fost una grea si solicitanta, a fost si foarte frumoasa, mai ales ca Mara Banica isi aminteste cu mare drag de fiecare data.

Chiar zilele trecute, indragita jurnalista a postat o footgrafie cu ea pe retelele sociale, de pe vremea cand se afla in Kosovo.

”Momente extrem de dragi mie din cariera. Impart cu voi o fotografie din Kosovo, o alta zona de conflict din care am transmis ca jurnalist de razboi o lunga perioada de timp”, a scris Mara Banica pe Instagram.

jurnalista in zonele de conflict

Mara Banica, la un pas sa-si aleaga alta cariera

Astazi este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi, insa frumoasa vedeta a fost la un pas sa-si incerce norocul intr-o alta meserie. Mara Banica iubeste teatrul si spune ca i-ar fi placut sa fie actrita.

”Fiind pasionata de lectura, teatru si istorie, pur si simplu s-a intamplat. Voiam sa dau la facultate fie la Teatru, fie la Jurnalism. Am ales varianta a doua si cred ca nu am gresit”, a spus Mara Banica, potrivit spynews.ro