Uite ce vilă și-a făcut Nea Marin din dansuri populare și emisiuni TV

Uite ce vilă și-a făcut Nea Marin din dansuri populare și emisiuni TV! I-am găsit „cuibușorul” în care se retrage când nu-l vedem pe sticlă!

Nea Marin nu este doar zbirul care altoieşte vedetele în emisiunile Antenei 1, ci şi un foarte bun coregraf de dansuri populare. Patron de şcoală de dans, acesta a reuşit să strângă bani frumoşi din activităţile lui, pe care i-a investit, cu cap, tot pentru bunăstarea familiei. Click! i-a găsit „cuibuşorul” în care se retrage când nu-l vedem pe sticlă.

De aproape un deceniu, Marin Barbu (57 de ani), alias nea Marin, aşa cum îl cunosc telespectatorii Antenei 1, se învârteşte în lumea televiziunii. A început la Pro TV, la “Dansez pentru tine”, apoi a avut propria emisiune la acelaşi post TV, “Serviţi vă rog”, ca mai apoi,

în 2014, să treacă la concurenţă, la Antena 1, unde a prezentat “Poftiţi la muncă!” sau “Poftiţi de vă iubiţi”. Iar atunci când nu pune vedetele la treabă, nea Marin predă cursuri de dans popular

împreună cu fiica sa, Larisa Barbu. Cei doi înfiinţat propria şcoală de coregrafie şi le merge de minune. Om muncitor şi strângător, Nea Marin a reuşit de-a lungul vieţii să-şi facă un rost şi să aibă o familie frumoasă, pentru care munceşte zi-lumină.

nea Marin casa, Marin Barbu, vila, Salajan, Antena 1, unde locuieste nea Marin, scoala de dans, Poftiti pe la noi

Celebrul coregraf și soția lui, Mărioara, au împreună două fete, pe Larisa (29 de ani) și pe Dana (35 de ani), iar de la aceasta din urmă are şi doi nepoței simpatici: pe Darius (9 ani) și pe Ana (8 ani). Pentru ei s-a chinuit nea Marin să ridice o casă frumoasă, cu etaj şi mansard, în zona Sălăjan din Capitală. Fotoreporterii Click! au descoperit “cuibuşorul” lui Marin Barbu, iar vecinii ne-au confirmat că prezentatorul de la Antena 1 este om iubit de toată lumea şi un gospodar desăvârşit. Mai mult, în faţa porţii, am găsit şi maşina cu care nea Marin şi Larisa se deplasează prin oraş, un Mercedes Smart, căci au cursuri în mai multe zone ale Capitalei. Cei doi şi-au pus pe portiere autocolante cu numele şi pozele lor, iar numărul de la maşină aminteşte şi el de cea mai mare pasiune a lui nea Marin: JOC.

nea Marin casa, Marin Barbu, vila, Salajan, Antena 1, unde locuieste nea Marin, scoala de dans, Poftiti pe la noi

Conform preţurilor zonei, publicate pe site-urile agenţiilor imobiliare, o vilă precum cea a lui nea Marin nu găseşti sub 200.000 de euro. Din mâinile coregrafului au ieşit mulţi dansatori, care s-au alăturat ulterior unor prestigioase ansambluri de folclor din ţară. Mai mult, nea Marin a ajutat mulţi tineri cu care a lucrat în televiziune: l-a năşit pe coregraful Edi Stancu, de la “Dansez pentru tine”, iar pe Liviu Vârciu l-a împrumutat cu aproximativ 30.000 de euro, pentru a-l ajuta să-şi termine vila din Băneasa.

nea Marin casa, Marin Barbu, vila, Salajan, Antena 1, unde locuieste nea Marin, scoala de dans, Poftiti pe la noi

Filmează cu vedete de top!

Zilele acestea, nea Marin se află din nou la serviciu, pentru un nou sezon al emisiunii “Poftiţi la muncă”, care va fi transmis în curând de Antena 1. Sursele noastre ne-au povestit că de această dată s-a apelat mai mult la vedetele postului, care au fost puse serios la treabă, la filmări: Mihai Morar, Nicolai Tand, Andreea Bălan, Radu Vâlcan etc. Din distribuţie mai fac însă parte Rona Hartner şi Brigitte Năstase.