Afla ce caracter ai in functie de pozitia liniei inimii! Testul pe care ti-l poti face singur

Fiecare persoana are propriul tipar al palmelor, iar cei care stiu sa citeasca in palme pot afla foarte multe lucruri despre personalitate si alte aspecte ce tin de caracter.

Chiromantia este procedeul prin care se poate ghici caracterul sau destinul cuiva pe baza interpretarii liniilor din palma. Afla ce caracter ai in functie de pozitia liniei inimii.

1. Daca liniile de pe ambele maini sunt la acelasi nivel

Persoanele care au liniile inimii de pe ambele maini la acelasi nivel au un caracter foarte dificil, sunt sincere, sensibilie, emotionale si vulnerabile.

Sunt constiente de complexitatea lor interna, isi apreciaza prietenii si pe cei dragi si vor fi mereu recunoscatoare celor care le ajuta.

Bunatatea si caldura lor se combina cu lipsa de seriozitate. Sunt oameni pozitivi si atragatori si este usor de comunicat cu ei. Sunt destepti, stiu sa asculte si nu judeca niciodata alte persoane.

2. Daca linia inimii de pe mana dreapta e mai sus decat pe stanga

Oamenii care au linia inimii de pe mana dreapta mai sus decat pe stanga sunt foarte intelepti si rationali, principalul lor aliat fiind logica si argumentele.

Isi aleg cu atentie partenerul de viata si trateaza slabiciunile partenerului cu sensibilitate si calm. Va puteti baza intotdeauna pe ei pentru ca sunt mereu dispusi sa dea o mana de ajutor.

Sunt echilibrati, calmi, rabdatori, dar si foarte exigenti.

Pot suferi din cauza stresului si depresiei. Principalul defect este confuzia care apare in viata de zi cu zi.

3. Daca linia inimii de pe mana stanga e mai sus decat pe dreapta

Persoanele care au linia inimii de pe mana stanga mai sus decat pe dreapta se indragostesc foarte usor si isi dau repede seama daca vor avea o relatie de lunga durata.

Acorda atentie celor mai mici detalii si pot fi foarte pasionale. Stiu sa aduca argumente foarte puternice atunci cand discuta si stiu sa se comporte in situatii mai dificile.

Se casatoresc doar daca iubesc si dragostea e reciproca. Au principii solide si asteptari mari.