Lia Olguta Vasilescu s-a mutat intr-o vila luxoasa cumparata sotul ei. Casa are sala de cinema, baie cu robineti suflati cu aur si clante acoperite cu cristale Swarowski! Iata cum arata:

Presa craioveana a relatat ca Olguta Vasilescu s-a mutat intr-o vila luxoasa. Fostul ministru al Muncii s-a maritat cu senatorul PSD Claudiu Manda in aceasta primavara. “Ce cadou de nunta si-au facut Claudiu Manda si Olguta Vasilescu. O casa boiereasca in centrul orasului”, a scris ziaruldecraiova.ro. „Frumoasa proprietate a fost achizitionata de cel mai controversat cuplu din politica romaneasca.

Este vorba de un conac boieresc ce dateaza din 1906, amplasat intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de centru. Constructia realizata in stil baroc a fost consolidata si renovata de vechiul proprietar. In vara anului trecut, proprietatea a fost scoasa la vanzare.

Casa se desfasoara pe o suprafata de peste 200 mp, cu parter, etaj si mansarda, Conacul are doua livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sala de dinning, o bucatarie si doua birouri.

In plus, a fost amenajata o sala de cinema. Pentru a pastra intact stilul decorativ al casei boieresti, proprietarul sustine in anuntul de vanzare ca a folosit vopsea decorativa de lux”, s-a scris despre vila.

“Pentru cei mai pretentiosi si care prefera casele boieresti, va ofer spre vanzare un imobil special ce imbina stilul baroc cu luxul si ceea ce inseamna conceptul smart-house. La exterior a fost izolata cu polistiren de 10 cm grosime si densitate de 80, iar la interior,

peretii au fost refacuti si tencuiti si se ”bucura” de vopseaua decorativa de la San Marco, in stilul Roxidan si Stucco Venetian”, mentiona vanzatorul in anuntul postat pe un site de specialitate.

vila luxoasa

Luxul este oferit insa de finisajele deosebite care imbina stilul clasic al locuintei cu beneficiile caselor moderne inteligente.“Ca si “exces de lux”, in livingul de la parter avem un semineu impunator si elegant in acelasi timp. Toate camerele au candelabre import Italia,

usile sunt dotate cu clante cu cristale Swarorovski, baile au robinetii suflati cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansarda, ferestrele au o perdea pentru “intuneric”, sunt actionate din telecomanda si sunt prevazute cu senzori de ploaie si vant pentru inchidere automata”, se arata in anuntul de vanzare.

piscina

De curand, Olguta Vasilescu s-a mutat intr-o vila luxoasa. „In plus, intreaga locuinta este dotata cu sistem de supraveghere si monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare si sonorizare de inalta performanta. Incalzirea se face prin pardoseala. Sistem de sonorizare performant a fost instalat si in curte, acolo unde a fost amenajata o gradina, o terasa acoperita si, bineinteles, o piscina.“

interiorul

Curtea este impartita in trei zone: o terasa acoperita cu perdea actionata electric, unde se afla locul de luat masa si un gratar din caramida complet utilat, inclusiv plita si rotisor; o piscina incalzita (8/4 m), cu camera tehnica proprie si dus; zona verde cu gazon, braduti si plante ornamentale”, a mai relatat ziarul, care a gazduit si declaratia lui Claudiu Manda: “Am cumparat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost imprumutata de la cunoscuti, cu contract la notar. Sper sa achit imprumutul dupa petrecerea de nunta”, spune atunci Claudiu Manda.