Veste trista, din pacate. S-a mai stins o stea a teatrului romanesc. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Teatrul din Romania este din nou in doliu, dupa ce cunoscutul actor Paul Talasman s-a stins la varsta de 68 de ani!

Anuntul trecerii in nefiinta a cunoscutului actor a fost facut in aceasta dimineata, pe pagina oficiala de Facebook a teatrului de Revista Constantin Tanase.

S-a stins actorul Paul Talasman

”Colegul nostru, actorul PAUL TALASMAN ne-a parasit, plecand sa straluceasca de-acum incolo printre stelele Teatrului si Filmului romanesc. Dumnezeu sa il odihneasca! Condoleante familiei indoliate”.

UNITER a anuntat ca, trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase, luni, 17 februarie, incepand cu orele 11:00.

Trupul neinsufletit va fi depus in foaierul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”

„UNITER isi exprima regretul pentru plecarea dintre noi a actorului Paul Talasman, artist al Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. Trupul neinsufletit va fi depus in foaierul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, azi 17.02.2020 incepand cu orele 11.00. Dumnezeu sa-l ierte”.

Marele actor s-a nascut pe data de 12 iunie 1952 si a facut furori in anii ’90 cu rolurile pe care le interpreta la teatrul Dramatic din Baia Mare.

Actorul isi amintea intotdeauna cu drag de vremurile tineretii, dar si de probemele pe care le-a intalnit in cariera sa, mai ales pe vremea comunismului, cand nu putea ajunge si la romanii din Ucraina.

”Eram actor in Baia Mare, la Teatrul Dramatic si nu puteam merge in turneu la Ivano-Frankvisc, in Ucraina romanesca, sa joc pentru romanii de peste Tisa (unde toti „plansu-mi-s-au”);

eram iubitor de public, aveam revista de top in acest Teatru, sectie de Revista, alaturi de care am facut cariera in cel mai frumos mod posibil”, declara actorul cu ceva timp in urma, potrivit fanatik.ro