SFATUL ZILEI DE MARŢI, 18 FEBRUARIE 2020! Zodiile care plâng de FERICIRE în această zi

Sfatul zilei: Taurii trebuie să fie atenți la fiecare mișcare pe care o fac, au tendința să exagereze și este posibil ca intențile lor bune să fie percepute greșit de cei din jur.

Racii o să fie din nou în centrul atenției și trebuie să fie pregătiți pentru lumina reflectoarelor. Iar cu Mercur aflat în Pești, fiecare zodie o să fie mai sentimentală și deschisă la nou. 

Sfatul Zilei, 18 februarie 2020 pentru fiecare zodie

Berbec: Berbecii își urmăresc pasiunile și dorințele în mod spontan și fără a analiza lucrurile foarte mult.

Sunt sfătuiți să fie puțin mai atenți și mai raționali. Trebuie să analizeze mai mult fiecare variantă și abia apoi să decidă.

Taur: A sosit timpul ca taurii să planteze semințele și să decidă în ce parte vor să se îndrepte. Au tendința să exagereze și este posibil ca intențile lor bune să fie percepute greși. Deși sunt gata să facă schimbări majore sunt sfătuiți să fie atenți.

Gemeni: Sunt sfătuiți să se calmeze. Deși pot exista neînțelegeri și certuri în relațiile cele mai intime, mai ales atunci când ei sau persoanele cele mai apropriate nu își asumă alegerile,

exista loc și pentru mai multa sinceritate și intimitate, asta numai dacă sunt dispuși la mai multă deschidere.

Rac: Pentru raci este o perioadă bună, sunt în centrul atenției, iar asta îi face mai vulnerabili. Este timpul ca ei să se deschidă și să lase în viața lor persoane noi.

Leu: Pentru lei a venit timpul să își re-inventeze relația. Sunt sfătuiți să  arunce o privire la relația cu partenerul. Pot descoperi că ceea ce îi atrăgea odată, nu îi mai atrage acum. Sau se pot simți atrași de ceva sau cineva nou.

Fecioară: Fecioarele sunt sfătuite să nu își mai petreacă timpul analizând fiecare detailiu, este mai indicat să aibă încredere în instinctele lor și să se lase dus de val, mai ales în ceea ce privește relațiile.

Balanță: Balențele sunt sfătuite să își urmeze toți prietenii care o să aibă din nou liber la distracție. O oportunitate minunată pentru balanțe să re-evaluazi și să contempleze asupra tuturor relațiilor, inclusiv cele cu locul de muncă, cu banii și cu sănătatea.

Scorpion: Este posibil să simtă nevoia să se retragă în carapacele lor  și își analizeze în profunzime gândurile. Ei trebuie să se  împace cu gândurile și amintirile ce aparțin trecutului.

Săgetător: Sunt sfătuiți să fie atenți, mesajul universului pentru ei este să își cerceteze mai adânc interiorul pentru a înțelege care este adevăratul sens al vieții.

Capricorn:  Acești nativi nu trebuie să acepte compromisuri. Însă este  indicat să fie și atenți la cei din jur, ca nu cumva să îi rănească din dorința lor arzătoare de a atinge țelurile personale.
Vărsător: Vărsătorii sunt sfătuiți să acorde timp aprecierii și iubirii de sine înainte să se concentreze asupra îmbunătățirii calității vieților celorlalți.

Pești: Sensibilitatea peștilor este intuitivă în relațiile cu ceilalți, iar în această perioadă atinge cote maxime,  ceea ce înseamnă că o să fie mai important ca oricând să impună anumite limite personale, rămânând în același timp deschiși către ceilalti.