Ce face Livian în timp ce filmele pentru adulți cu Bianca fac înconjurul internetului!Fanii au reacționat: „Bianca unde-i? La videochat?”

Livian de la Puterea Dragostei nu pare să fie afectat de apariția imaginile care o fac de râs pe iubita lui.

Livian de la Puterea Dragostei nu pare să fie afectat de scandalul care s-a iscat în jurul imaginilor desprinse din filmele de adulți.

Concurentul de la Puterea Dragostei pare că își vede liniștit de viață în timp ce fanii lui și ai Biancăi caută răspunsuri.

Livian a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care ține două sticle de șampanie în mână, semn că viața lui nu este afectată de acțiunile din trecutul Biancăi.

Bineînțeles că fanii abia au așteptat o reacție din partea lui sau a Biancăi, așa că l-au bombardat cu întrebări, în speranța că vor primi un răspuns.

„Livian,ce parere ai despre pozele care au apărut cu fosta ta iubita?”, „Karma asta Ai râs de toate fetele și leai amenințat dar ți sa întors și încă cum”, „Mai ești cu Bianca?”, 

„Unde-i Bianca? La videochat?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, la care Livian nu a oferit niciun răspuns.

În timp ce Livian pare că nu este afectat de situația în care se află iubita lui, tatăl lui nu are același comportament relaxat și liniștit. Nelson Mondialu a luat foc când a văzut imaginile desprinse din filmele p.rno cu  Bianca Comănici.

Nelson a avut o stare de șoc când a văzut imaginile și a strigat-o pe soția lui, Liana, de mai multe ori, dar femeia nu a vrut să apară în fața camerelor de luat vederi.

„Liană, vino aici! Îi dă m***. Să mor de vă mint. Vă amintiți când a zis în emisiune <eu când îl sărut pe Livian mă uit în ochii lui> am zis către Liana <Liană, asta a dat semnale când îl

*** pe unul se uită în ochii lui. Așa face acuma. Se uită în ochii lui.”, a spus Nelson, explicând imaginile pe care le-a văzut.