Acum e cunoscuta in Romania si peste hotare, insa uite de unde a plecat! Unde locuia Inna inainte sa devina cunoscuta in intreaga lume si ce spun vecinii ei despre ea

Tanara originara de la malul marii, pe numele ei real Alexandra Elena Apostoleanu, a fost candva o fata simpla, care a trait intr-un cartier de la periferia statiunii Neptun. Era o tanara grasuta, dar foarte ambitioasa.

La nici doi ani de la lansarea sa in industria muzicala, aceasta a ajuns sa fie cunoscuta peste hotare precum Nadia sau Hagi, toata lumea ii fredona melodiile, iar la concerterele sale se adunau mii de oameni. In copilarie, Inna a locuit in statiunea Neptun, intr-un bloc comunist, fara balcoane, de la periferie. Conditiile din casa parinteasca nu se compara cu vilele in care locuieste acum, insa parerea vecinilor ei despre ea nu este tocmai cea pe care vrea sa o afiseze.

Inna a trăit mai bine de 18 ani în Neptun. Nu într- o vilă luxoasă, cum şi-ar fi imaginat unii, ci într-un bloc cu patru etaje, fără balcoane, construit în perioada comunistă, la periferia staţiunii.

Condiţiile nu au fost excelente, imobilul fiind de un confort inferior. Potrivit vecinilor, părinţii Innei, care încă domiciliază aici, deşi sunt destul de des plecaţi, au făcut eforturi financiare mari pentru ca fiica lor să urmeze cursuri de canto încă de mică.

Desi parintii ei au facut eforturi financiare pentru a-i plati lectiile la canto, ea se comporta ca o mica vedeta inainte de a deveni: “A uitat de unde a plecat! Era un copil needucat. Când venea acasă, trecea pe lângă noi, şi nu dădea «bună-ziua». Era arogantă de mică! Nu ştiu cum poate să spună acum că colegii o tratau prost. Probabil că era efectul comportamentului ei.”

Ce nu poate contesta nimeni este faptul ca era un copil muncitor si ambitios, de mica se angaja vanzatoare pentru a-si castiga bani de buzunar sau accepta job-uri in cluburi: “Vara, se angaja vânzătoare ca să-şi câştige banii de buzunar. Vindea şlapi şi accesorii de plajă. De la tarabă, practic a şi luat-o cel care a făcut-o celebră! Ea probabil că nu-şi mai aminteşte perioada aceea, căci acum se lăfăie în lux.”

Derulând filmul înapoi, Inna era chiar ea un copil-problemă, care nu dădea doi bani pe cei din jur. „A uitat de unde a plecat! Era un copil needucat. Când venea acasă, trecea pe lângă noi, şi nu dădea «bună-ziua». Era arogantă de mică! Nu ştiu cum poate să spună acum că colegii o tratau prost. Probabil că era efectul comportamentului ei. Ce pot să spun cu mâna pe inimă despre ea este că era un copil muncitor. Vara, se angaja vânzătoare ca să-şi câştige banii de buzunar. Vindea şlapi şi accesorii de plajă. De la tarabă, practic a şi luat-o cel care a făcut-o celebră! Ea probabil că nu-şi mai aminteşte perioada aceea, căci acum se lăfăie în lux”, a declarat pentru Click! un vecin al brunetei, sub protecţia anonimatului.

Inna a urmat cursurile Colegiului Economic din Mangalia, pe care l-a absolvit în anul 2005, iar pentru a ajunge la școală, de multe ori făcea naveta pe bicicletă. „Fac sport de când mă ştiu: de la atletism, înot, la jucat fotbal şi mers cu bicicleta la şcoală şi înapoi zilnic (făceam naveta de la Neptun la Mangalia)”, povestea artista.

Cântăreaţa este foarte apropiată de bunica ei şi vorbeşte aproape zilnic cu ea la telefon. Ba mai mult, pentru a avea familia cât mai aproape, Inna i-a cumpărat o casă mamei ei în Bucureşti, unde aceasta s-a mutat împreună cu bunica artistei. Tatăl vedetei a rămas în Mangalia, dar vine în Capitală destul de des, pentru a-şi vedea soţia.