Cât de norocos ești în dragoste, în funcție de zodia ta

Tu cum te descurci cu relaţiile? Te îndrăgosteşti mereu de persoana greşită? Eşti cel/cea care înşeală? Iată ce spun stelele despre modul în care te descurci la relaţii, în funcţie de zodie:

Berbec – le place să doarmă mult şi să comenteze la orice
Nativii au o problemă legată de monogamie pentru că nu au niciun control atunci când vine vorba despre impulsivitate. Caută mereu câte o provocare, iar asta poate presupune să vâneze cea mai nouă apariţie din viaţa lor.

Taur – nu vor recunoaşte niciodată atunci când au greşit
Regii şi reginele încăpăţânării, nativii nu vor face niciun compromis în relaţie. Se vor crede singurul părinte perfect sau partenerul care nu greşeşte niciodată. Cea mai bună modalitate de a te înţelege cu ei este să le plantezi o idee în cap şi să-i laşi să creadă că a fost ideea lor.

Gemeni – nu sunt niciodată decişi şi au probleme de angajament
Acestora le place des să iasă şi să se întoarcă în relaţii. Nu sunt neapărat speriaţi de angajament – pur şi simplu îl văd ca pe o mare provocare. Sunt capabili să aibă trei sau patru relaţii de-odată.

Rac – dacă îţi place să fii sufocat/sufocată, atunci te poţi întâlni cu un Rac
Nativii în Rac sunt extremişti – se vor ataşa de tine toată ziua, într-o disperare constantă de a se simţi iubiţi. Trebuie să îi dezlipeşti de tine şi să îi convingi că nu ai nevoie de pază atunci când cobori să cumperi pâine.

Leu – un orgoliu masiv care îi face să se gândească doar la ei
Nativii pot fi egoişti şi preferă să vâneze orice pradă. Ca un rezultat pot fi dezinteresaţi şi leneşi o dată ce şi-a atins scopul. Sunt obsedaţi de sine, nu ştiu să asculte şi trebuie să le reaminteşti mereu detalii şi evenimente.

Fecioară – au standarde imposibile şi vor încerca mereu să te repare
Nativii pot ucide o relaţie cu criticile constante. Ca şi perfecţionişti, au standarde imposibile şi vor încerca mereu să îşi transforme partenerul. Uneori te vei întreba dacă este ceva care chiar le place la tine.

Balanţă – nu sunt capabili să spună nu decât atunci când este prea târziu
Fiinţe empatice, aceştia au probleme atunci când trebuie să refuze pe cineva. Ca un rezultat, se regăsesc în situaţia în care acceptă să facă lucruri doar ca să te facă fericit, și realizează prea târziu că nu asta îşi doreau.

Scorpion – sunt prea depresivi şi trişti
Fericirea nu este o stare naturală pentru nativi. Stările întunecate şi melancolia îi acoperă ca o a doua piele. Atunci când sunt confruntaţi, adoptă o atitudine tristă care poate dura zile întregi şi nici nu îţi vor spune cauza.

Săgetător – se plictisesc repede şi renunţă la relaţie prea uşor
Nativii aduc lumină, umor şi multe aventuri în relaţie – în special la început. Totuşi, aceştia nu îşi menţin interesul, mai ales după ce au trecut de prima etapă a relaţiei. Descoperă că s-au plictisit şi asta îi face să fugă imediat.

Capricorn – te vor scoate din sărite încercând să te controleze
Nativii sunt, de obicei, parteneri stabili care acordă atenţie tuturor aspectelor unei relaţii. Totuşi, de cele mai multe ori încearcă să controleze totul, iar asta nu este uşor pentru partenr/parteneră.

Vărsător – mare teamă de angajament
Nativii găsesc relaţiile romantice ca superficiale. Sunt atât de indepedenti încât uneori preferă să fie singuri cuc decât să suporte pe cineva în viaţa lor. Mai mult, aceştia sunt extrem de absenţi – uită că au o relaţie şi fac tot ce îşi doresc.

Peşti – pot sabota până şi cea mai bună relaţie
Aceştia au probleme cu încrederea în sine, iar asta îi face să creadă că nu merită o relaţie. Asta înseamnă că sabotează relaţia – fie că înşeală, fie se hotărăsc să rupă relaţia dintr-o dată.