Daniela Gyorfi i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Cum au ajuns să arate picioarele ei, la 51 de ani FOTO

Daniela Gyorfi a împlinit 51 de ani pe 12 octombrie. Cu peste 20 de ani de carieră în spate, vedeta a trecut de la muzică ușoară la manele, atingând succesul cu ultimul gen.

Latura artistică a mers cum a mers, însă, în plan personal, ”castelul” ridicat de artistă părea că se destrâmă în 2013,

an în care a murit mama sa, Anica Diță. Deși a fost îngenunchiată de durere mult timp, a reușit să se ridice datorită

soțului și fetiței ei, iar astăzi descoperim o altă Daniela, una atentă la înfățișarea sa, veselă și pozitivă.

Daniela Gyorfi i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Daniela Gyorfi (51 de ani) este o cântăreața română de origine maghiară. În 1991 a avut loc prima sa apariție pe scenă,

la festivalul de la Mamaia unde a obținut premiul II la secțiunea ”Interpretare”. Artista are în spate o carieră de peste 20 de ani, timp în care a avut concerte atât în țară cât și în străinătate.

De-a lungul carierei sale, a lansat câteva albume și a avut multe melodii care au ajuns hit-uri. De asemenea,

Daniela a cochetat și cu televiziunea, prezentând la OTV emisiunea ”Manele de Top”. De altfel, a fost contactată și de șefii postului Acasă TV, care au vrut să o distribuie într-unul din telefilmele difuzate în emisiunea Mihaelei Tatu.

A avut succes, dar a trecut și prin multe cumpene, ultima fiind decesul mama ei, Anica Diță, care i-a fost sprijin, deși 33 de ani s-a luptat cu paralizia, dar și cu alte boli precum diabetul sau cancerul pulmonar. Acum, solista a trecut peste această etapă.

Și-a revenit complet și este iarăși plină de viață și contactată pentru multe proiecte. Binele din prezent se observă și în exterior, căci cine i-ar fi dat vedetei 51 de ani vreodată? Pentru a marca

acest lucru, fiind mândră, de altfel, de trupul său, Daniela a postat pe conturile de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, care i-a lăsat la vedere picioarele subțiri.

Pentru a reuși să fenteze trecerea timpului, artista ține o dietă, iar abonamentul la sala de sport îi e un bun prieten.

Secretul solistei

Daniela Gyorfi a dezvăluit celor de la Click secretele sale de frumusețe. „Nu mănânc nimic după orele 18.00, fac multe exerciții fizice și diverse tratamente corporale. În plus, sunt adepta salatelor din fructe și din legume”, a spus vedeta.