Tragedia Unei Fete De 14 Ani.

O fată de numai 14 ani, bolnavă de o formă rară de cancer la creier, a murit la doar câteva săptămâni după ce au fost strânși bani pentru tratamentul care i-ar fi putut salva viața.

Donațiile au fost eforturile celei mai bune prietene, care s-a luptat luni la rând pentru a-i putea oferi fetei o șansă să trăiască.

Lily Wythe, o adolesentă de numai 14 ani, a fost diagnosticată în urmă cu cinci luni cu o formă agresivă de cancer.

Cancerul la creier este cea mai cruntă formă de cancer în copilărie, iar diagnosticul a stârnit disperare între prieteni și familie, scrie Mirror.

Tragedia unei fete de 14 ani
Pentru a putea să se lupte cu maladia, Lily avea nevoie de un tratament costisitor, în Statele Unite. Costă 300.000 de lire sterline, iar prietenii au făcut eforturi colosale ca să strângă suma respectivă. Familia, însă, a anunțat sâmbătă dimineață că fata a pierdut lupta.

Totul vine la numai câteva săptămâni după ce cea mai bună prietenă, tot o copilă, de 13 ani, a reușit o performanță uluitoare:

să strângă 230 de mii de lire sterline în doar câteva zile. Lily nu a mai apucat să înceapă tratamentul și s-a stins mult prea repede.

„Anunțăm cu multă durere că frumoasa și curajoasa noastră Lily a murit”, a anunțat mama fetei, pe o pagină de Facebook dedicată cazului.

„Joi, Lily a trecut printr-o criză de epilepsie uriașă. A fost ventilată și transferată la Terapie Intensivă.

S-a luptat îndelung și din greu toată sâmbăta. Suntem extrem de mândri fe fata nostră. Zboară lin, frumoasă, fără cancer și mereu în vârstă de 14 ani.”

Lily a fost diagnosticată cu glioma difuză intrinsică pontină (DIPG).