Scandal la Antena 1. Andreea Berecleanu rupe tacerea. Motivul nebanuit pentru care nu va mai prezenta Observator. Cine o va inlocui

Andreea Berecleanu a avut prima reacție după ce a fost înlocuită de la pupitrul Observatorului Antena 1.

Trustul precizeaza ca ”Observatorul” Antenei 1 va avea ”o noua identitate atat la nivel vizual, cat si la nivel editorial”.

Surprinzator este ca Alessandra Stoicescu vine la Observator dupa zece ani ca moderator la Antena 3, deci va fi o schimbare – din postura de moderator incisiv, in cea de prezentator.

Jurnalista a transmis pe pagina sa de Facebook primul mesaj referitor la incheierea colaborarii cu Antena 1 si a dat detalii despre decizie.

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public

tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea.

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de

Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate.

Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele,

nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, a scris jurnalista pe pagina sa.