Maria Ghiorghiu anunţă că România va fi în doliu. ”M-a cutremurat această viziune”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a făcut de această dată un alt anunţ cutremurător.

Clarvăzătoarea spune că România ar putea să fie în doliu.

Maria Ghiorghiu este foarte activă pe blogul ei, acolo unde îi ţine la curent pe urmăritorii săi

cu viziunile pe care spune că le are. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune care se referea la ţara noastră.

Din păcate, spune Maria Ghiorghiu, aceasta nu vedea lucruri bune, tocmai de aceea a încercat să tragă un semnal de alarmă. 

Maria Ghiorghiu a povestit că lângă patul ei a văzut un alt pat, dar care semăna mai mult cu o sicriu, iar acolo stătea cineva.

Deasupra se afla harta României, ceea ce a făcut-o pe Maria Ghiorghiu să se gândească că ţara noastră ar putea fi în doliu.

Clarvăzătoarea crede că există o speranţă pentru a nu se întâmpla nimic rău în ţara noastră, astfel, spune aceasta,

credinţa, speranţa şi iubirea dintre noi pot face minuni, iar dacă oamenii vor fi mai buni, România nu va păţi nimic.

”Dragii mei, în această dimineață, o lumina albă și strălucitoare m-a trezit și astfel am în fața ochilor închiși, chiar

lângă căpătaiul meu, un pat adânc din lemn, un pat fără de saltea pe care se află ceva sau cineva învelit cu o pânză bej,

la capătul căruia, tot în pat, dar sprijinit de tăblie se află Harta României. În fața hărţii României tot în pat, la baza hărţii

ardea cu flacără vie o lumânare, doar una singură. M-a cutremurat această viziune, deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu)

din lemn fără de capac. Să fim buni, să fim milostivi şi cu inimă bună, cu sufletul plin de lumina Învierii Lui Hristos şi nu avem a ce ne teme”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.