Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au chef de cearta, Pestii vor sa se impace cu un prieten

Horoscopul săptămânii începe cu un aspect tensionat format de planeta Iubirii si Marele Benefic Jupiter. Iar asta inseamna risc de cearta in cuplu pentru Balante.

Miercuri, insa, armonia dintre Soarele si Mercur aduce, pentru Pesti, impacarea cu un prieten.

Afla ce au pregatit astrele pentru toate zodiile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, BERBEC
Horoscopul săptămânii le recomandă Berbecilor să evite certurile la locul de muncă. S-ar putea ca un coleg (sau, mai sigur, o colegă) să “le vâneze locul” și să îi critice în fața șefilor. În a doua parte a săptămânii, adevărul va ieși la lumină și Berbecii vor putea răsufla ușurați.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, TAUR
Taurii care au probleme juridice de rezolvat ar trebui să amâne demersurile. În prima parte a săptămânii s-ar putea să nu aibă succes. De miercuri, însă, lucrurile încep să se așeze, iar soluțiile încep să apară. În cuplu, o fosta iubire poate tulbura apele. Mulți nativi vor fi depășiți de situație.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, GEMENI
Gemenii care speră că vor primi niște bani promiși de un prieten sau cei care au nevoie de un credit mai au de așteptat. Mercur retrograd încurcă lucrurile, iar Neptun, planeta Iluziilor, pune gaz pe foc. Sfârșitul săptămânii vine, însă cu vești bune și, pentru mulți nativi, cu daruri de la partener.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, RAC
S-ar putea ca dorința Racilor de a-i ajuta pe cei din jur să nu fie corect înțeleasă de toată lumea. Reproșurile pot veni chiar și de la partenerul de viață. Poate ar fi cazul ca nativii Rac să se ocupe mai mult de propriile probleme și să îi lase pe ceilalți să se descurce. Vineri, un prieten le face o surpriză.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, LEU
Discuția cu cineva de departe îi poate face pe Lei să își schimbe planurile pe termen lung legate de profesie. Sau îi poate motiva să își schimbe stilul de viață și să trăiască mai sănătos.
În această săptămână, cei care își caută un job primesc o ofertă, dar s-ar putea ca aceasta sa nu fie prea tentantă.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, FECIOARĂ
Fecioarele îndrăgostite au parte de o surpriză care îi pune pe gânduri. Persoana iubită nu pare prea dornică să renunțe la libertate și evită discuțiile despre viitorul comun. În cuplu, sunt posibile tensiuni legate de bani. S-ar putea ca, în această săptămână, nativii să exagereze cu cheltuielile.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, BALANȚĂ
Balanțele sunt puse pe ceartă. Mai ales cele care vor să facă, acum, schimbări prin casă ori schimbări de casă. Partenerul nu este de acord cu ideile lor, vânzătorul casei dorite se răzgândește și vrea mai mulți bani sau apar tensiuni între părinții nativilor și partener. Armonia se reface începând de joi.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, SCORPION
Horoscopul săptămânii le recomandă Scorpionilor să nu refuze, din start, oferta de colaborare a unui fost coleg sau șef. Cel mai bine ar fi să ceară un timp gândire și să ia deciziile după data de 10 martie. Săptămâna este bună și pentru relansarea unui proiect creativ, dar și pentru reluarea unei relații.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, SĂGETĂTOR
Săgetătorii trebuie să fie mai chibzuiți. Altfel, vor cheltui prea mult pe lucruri frumoase dar nu și utile. Perioada nu este potrivită nici pentru investiții sau pentru redecorarea locuinței. În familie, pot aparea tensiuni din cauza copiilor. Sau o problemă legată de copii solicită intreaga atenție a nativilor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, CAPRICORN
Horoscopul săptămânii le recomandă Capricornilor să nu facă din țânțar, armăsar. Au tendința de a reacționa emoțional în problemele de serviciu iar în familie nu suportă să fie contraziși. A doua parte a săptămânii este mai liniștită. Atunci ar trebui să fie programate și întâlnirile importante.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, VĂRSĂTOR
Perioada nu este indicată pentru noi contracte sau pentru călătorii dar este potrivită pentru renegocierea unor înțelegeri. De acest lucru trebuie să țină cont Vărsătorii care au afaceri personale sau vor să fie mai bine plătiți la actualul job. În plan sentimental, săptămâna vine cu vești bune.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, PEȘTI
Peștii sunt dispuși să uite și să ierte, mai ales dacă asta le aduce împăcarea cu un fost prieten. În plan financiar, Micul Benefic Venus este de partea lor. Și în plan sentimental este posibilă împăcarea cu cineva din trecut. În familie, se poate stinge un conflict sau se restabilesc niște reguli. sursa:stiritv