Irina Loghin a implinit 81 de ani! Dezvaluirile solistei despre despre barbatii celebri care au adorat-o

Irina Loghin a implinit 81 de ani, primind mii de mesaje de la admiratori. Cantareata de muzica populara a fost asaltata cu mesaje de felicitare. „Multumesc colegi minunati, fani minunati, oameni minunati. Am fost foarte emotionata sa ascult fiecare din mesajele voastre, care mai de care mai frumoase si mai pline de surprize”, a postat Loghin.

„Va iubesc si va multumesc pentru toate gandurile bune Si, cum spune o melodie, „Eu sunt tot Irina voastra/ Iar voi, tot ce am mai bun!”, a mai scris artista. Ea si-a anuntat fanii ca o pot vedea, pe 8 martie, intr-un recital pe care il va sutine, cu ocazia Zilei femeii, la un restaurant din Balotesti.

Irina Loghin a implinit 81 de ani. In toamna a ajuns la doctor

Toamna trecuta, Irina Loghin a avut probleme medicale. „Accidentul vascular vine hoteste. Eram dupa o noapte pierduta, foarte stresata. Nu prea iti dai seama de pericol. Am simtit un disconfort foarte mare, o ameteala puternica si am luat legatura prima data

cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care ma trateaza de 20 de ani si cu psihiatrul. Mi s-a spus «Mergeti de urgenta la neurolog, ca nu e de noi». Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am facut toate investigatiile si am primit un tratament.”, a povestit Irina Loghin, conform Click.

“La o saptamana s-a vazut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoana sa stie sa isi faca analizele din sase in sase luni. Simptomele mele nu stiu daca au indicat un accident vascular, dar, totusi,

poate ceva in apropiere, caci am o varsta si eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a stiut sa puna degetul unde trebuie”, a mai marturisit Irina Loghin, potrivit wowbiz.ro

Irina Loghin la 81 de ani

Irina Loghin putea concura lesne, in tinerete, la un concurs de Miss, fiind de o frumusete rapitoare. Dupa cum era si firesc, multi barbati cu nume sonore i-au dat tarcoale, printre ei numarandu-se chiar si chipesul Florin Piersic.

Irina Loghin si Florin Piersic

Irina Loghin a implinit 81 de ani, insa continua sa arate impecabil cu ajutorul sportului si al tratamentelor cosmetice.

„Am vazut-o si am auzit-o pe scena, intr-un parc. Era o femeie care mi-a luat respiratia. Am intrebat pe cineva cine este taranca asta romanca, ce nu ma lasa sa traiesc? Asa de tare imi placea, ca mi-ar fi placut sa-mi fie si sotie”, a marturisit Florin Piersic, intr-un interviu. Irina a povestit in urma cu doi ani, despre alti doi barbati care au placut-o:

„S-a spus ca m-am iubit cu Benone Sinu­lescu, insa am fost doar prieteni foar­te buni. De altfel, pe sotul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul si unicul meu barbat cu acte”. Dar si Ion Dolanescu i-a dat tarcoale, in anii ei de debut. „Toata lu­mea zicea ca suntem impreuna, insa nu a fost asa. El era indragostit de mine, mi-a scris doua scrisori de dra­goste. Dupa ce am devenit colegi imi spunea «Re­gina»”, a mai marturisit Irina Loghin, potrivit glsa.ro