Leo de la Strehaia e distrus după moartea unei rude apropiate: ”Nici acum nu realizez ce s-a întâmplat, sunt în șoc”

Leo de la Strehaia este extrem de afectat de moartea unchiului său favorit, Ion Mituș, fratele mamei sale, într-un cumplit accident de mașină petrecut în urmă cu câteva zile.

Leo de la Strehaia plânge fără oprire de câteva zile după ce a aflat că unchiul săui favorit, Ion Mituș, a murit într-un accident de circulație în timp ce conducea cu o viteză uriașă.

Avea 200 la oră, nu avea nici centură. Avea mașină de 200.000 de euro și tot nu a scăpat. Ion Mitruș era unchiul meu favorit, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat, sunt în șoc, nu îmi vine să cred.

Mama plânge și ea fără oprire, iar eu… abia îmi revenisem din problemele de sănătate, acum mă simt iarăși rău, sunt extrem de afectat de ce s-a întâmplat”, ne-a spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Leo de la Strehaia, șocul suferit este cu atât mai mare cu cât ei aveau o relație extrem de apropiată. ”Era fratele mamei mele, eram foarte apropiați, eram chiar prieteni. El m-a învățatt să fac afaceri, cum să fac bani, avea experiență,

era cel mai bogat țigan din Strehaia. El m-a învățat și cu femeile, mi-a spus cum să o cuceresc, la vremea aceea, pe Carmen șerban. Eram foarte apropiați, încă de când eram mic. Iar acum să merg la înmormântarea lui este ceva… groaznic pentru mine”, ne-a mai spus, printre lacrimi, Leo de la Strehaia.

Unchiul lui Leo de la Strehaia a murit într-un accident de circulație

Unchiul lui Leo de la Strehaia, Ion Mituș, a murit pe 18 februarie, în urma unui accident de mașină. Tragedia a avut loc pe Drumul Național 6 și, din păcate, bărbatul nu a mai avut nicio șansă.

Unchiul lui Leo de la Strehaia, Ion Mituș, și-a pierdut viața după ce bolidul de lux la volanul căruia se afla a intrat pe contrasens, în zona localității Fața Cremenii din județul Mehedinți.

fara descriere

El ar fi intrat în mai multe depășiri neregulementare, iar ultima i-a fost fatale. Trecuse chiar și pe lâțngă un echipaj al Poliției Rutiere, dar oamenii legii amendau un alt participant la trafic

și nu au plecat după el. De altfel, explică Leo de la Strehaia, moartea lui pare de-a dreptul inexplicabilă având în vedere cum s-a produs, soția unchiului său fiind neatinsă.