Situația care a deranjat-o cumplit pe Mara Bănică: „Mitocani pe scaune”

Situație neplăcută pentru Mara Bănică. Jurnalista s-a lovit de o priveliște care pur și simplu a lăsat-o mută. Deranjată, vedeta a făcut o poză pe care a postat-o apoi pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii și-au exprimat liber propriile păreri.

Mara Bănică a ținut să facă publică o situație de care s-a lovit recent, pe Aeroportul Otopeni. Jurnalista, care se afla pe terminalul de Sosiri, a fost consternată să vadă că toate scaunele erau ocupate exclusiv de bărbați.

Mesajul Marei Bănică

Așa cum ne-a obișnuit, jurnalista a luat atitudine, a făcut o poză, a postat-o, apoi a transmis și un mesaj tranșant la adresa protagoniștilor din fotografie.

„Sunt vreo 8 scaune la Sosiri Otopeni. Toate ocupate de domni. Că așa i-au învățat mamele lor. Să prindă loc în față. Mitocani pe scaune”, a scris Mara Bănică, pe rețelele de socializare.

Bineînțeles, așa a stârnit și reacții din partea prietenilor virtuali, care au lăsat diverse comentarii, majoritatea în susținerea părerii vedetei.

„Așa e. Nimic nou, peste tot vezi așa ceva / Tipic românesc! / Din păcate, devenim pe zi ce trece mai nepăsători, mai fără suflet, fără bun simț! / Nici mamele lor nu mai au timp de educație. Sunt toate pe Facebook”, au fost câteva dintre mesajele postate pe Instagram.

Joi, Mara Bănică s-a lovit de o altă situație neplăcută. Ajunsă la spital cu băiețelul ei, care era bolnav, jurnalista a fost plimbată de la o intrare la alta și s-a plâns de felul în care sistemul medical îi tratează pe pacienți.

„Testul e negativ. Dar aventura obținerii lui a fost cumplită. La Matei Bals, portarul care ne-a lăsat înăuntru cu mașina ne-a sfătuit să venim pe la 3 dimineața când nu e aglomerat.

Adică..după ce că ai copilul cu febra, îl mai și trezești in crucea nopții pentru un consult și un test rapid. Altfel, oricum te prinde 3 dimineața dacă ajungi la camera de gardă undeva la ora 21.00! Și ce variantă îți rămâne?”, a fost o parte din mesajul vedetei. sursa:spynews