Andreea Bălan postare tristă pe Internet în plin scandal de divorț: ”Bărbaților le plac femeile puternice, dar…”

Andreea Bălan postare tristă pe Internet în plin scandal de divorț: ”Bărbaților le plac femeile puternice, dar…”

După zvonurile mediatizate intens în ultima perioadă despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, cântăreața le dă un nou motiv de îngrijorare fanilor. Artista a făcut o postare pe pagina sa de Facebook din care reiese că bărbaților nu le plac femeile puternice.

Andreea Bălan: ”Bărbaților le plac femeile puternice, dar doar ca să le cucerească”

Zvonurile legate de divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, au luat naștere după ce au ieșit la iveală amănunte cutremurătoare despre tatăl lui Burcea, care și-a omorât amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Însă, soțul Andreei a oferit o reacție oficială și a spus că nu se pune problema de nicio despărțire și a subliniat faptul că Andreea Bălan știa de la început situația familiei sale. Cu toate acestea,

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu o postare în mediul online care i-a băgat din nou în ceață.

Cântăreața a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol intitulat ”Bărbaților le plac femeile puternice, dar…”,

care dă de înțeles că cântăreața se consideră o femeie puternică, care ”nu are nevoie de un bărbat alături”. Iar articolul explică și de ce bărbaților nu le plac femeile puternice.

andreea balan, postare, facebook, divort

Andreea Bălan: ”Bărbaților le plac femeile puternice, dar doar ca să le cucerească”

Postarea vedetei a adunat peste 861 de like-uri și a stârnit mai multe reacții în rândul fanilor care se întreabă dacă aceasta s-a despărțit de George Burcea. ”Păcat ,erați minunați împreună, o familie frumoasă!”,

”Amintește-ți de momentele voastre frumoase, sublime, în care simțeai că e adevărata ta jumătate”, Finuț răspuns la cele ce nu avem încă acces”, ”Sper ca nu este cazul tău . Sper sa fii puternică și norocoasă în toate”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cât despre motivul pentru care bărbaților nu le plac femeile puternice, conform textului distribuit de Andreea Bălan este pentru că femeile puternice sunt obositoare. De asemenea, se pare că bărbații se simt neînsemnați, neîmpliniți și nerealizați lângă o astfel de prezență feminină.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară. Reușitele ei îl dor. Hainele ei de calitate și maşina ei pricopsită îl sfidează și are mereu impresia că ea reușește orice, doar ca să scoată în evidență cât este el de „nenorocos” în tot ce întreprinde. Atunci, ce-i rămâne lui de făcut?”, potrivit postării scrise de Miriam Eugenia Soare și distribuită de Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe data de 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul foarte emoționant pentru artistă. De asemenea, pentru unul dintre cele mai speciale momente din viața ei, Andreea a îmbrăcat trei rochii de mireasă. Cei doi au împreună două fetițe superbe: Ella Maya în vârstă de 4 ani și Clara Maria, în vârstă de un an. sursa:impact.ro