Condamnată la închisoare, la doar 21 de ani. Tânăra susţine că este nevinovată şi vrea să-şi pună capăt zilelor: “Prefer să mor decât aşa”

Nicoleta Ileana Stoican, o tânără de doar 21 de ani, trece prin clipe de groază după ce a fost condamnată la închisoare, fiind acuzată de complicitate la viol. Tânăra susţine că este nevinovată

şi se simte nedreptăţită, motiv pentru care a încercat să îşi pună capăt zilelor. Este sau nu vinovată?

Invitată la “Acces Direct”, tânăra de 21 de ani a povestit pe îndelete cum a ajuns în această situaţie. Fata a mărturisit că totul a început în anul 2014, după ce s-a certat cu părinţii săi. Fata s-a cazat la un hotel, loc în care a cunoscut un bărbat care i-a sugerat să se mute la el, pentru a o caza. 

“Totul a început în anul 2014. Stăteam la hotel. Cum suntem copiii mai… nu ştiu, ni se pare că totul ni se cuvine şi toate cele,

am avut o mică divergenţă cu ai mei, am plecat de acasă, m-am mutat, m-am cazat la un hotel. Acolo m-am întâlnit cu el. Şi mi-a propus ca să nu mai pltăesc la hotel să mă duc să stau la el acasă. El lucrează pe taxi, este un taximetrist. A avut o relaţie cu una dintre prietenele mele. (…)

Dintr-o altă relaţie l-am cunoscut. (…) Avea doi băieţei: unul de 5 şi unul de 7 ani, pe atunci. Am acceptat, am ajuns acolo şi la două zile dup ce am ajuns acolo s-a schimbat tot. (…) Are, la ora actuală, peste 40″, a povestit Nicoleta la “Acces Direct”.

Pe lângă faptul că a fost agresată atât fizic, cât şi verbal, bărbatul a pus-o pe tânără să întreţină relaţii intime cu mai mulţi bărbaţi, contracost, după ce acesta a rămas fără locul de muncă. Fata a acceptat pentru o perioadă de trei luni de zile, după care a lăsat-o liberă. Cu toate astea, ameninţările însă au continuat.

“Mi-a dat drumul să plec. După mă căuta, mă ameninţa. M-a agresat atât fizic, cât şi verbal: îmi spunea că deşi trebuie să aştepte 10 ani de zile ca să mi-o facă, îmi arată că mă face de vorvesc singură pe stradă”, a mai spus tânăra.

Este sau nu vinovată?

După ce bărbatul a susţinut că ar Nicoleta a ţinut de de cei minori ai lui ca să îi violeze o altă persoană, tânăra a făcut testul poligraf. Conform rezultatului acestuia, fata a spus adevărul şi că nu a fost complice la faptă. sursa:spynews