Colegii lui Andrei, copilul bagat in coma de un bataus din Mangalia, s-au pus in genunchi, in fata spitalului si, cu lacrimi in ochi, au inaltat rugaciuni fierbinti. Apoi au strigat cat au putut de tare

Un copil din Mangalia se zbate intre viata si moarte la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce a fost batut

de tanar practicant de sporturi de contact. Pentru el, rudele si colegii au venit in fata spitalului si au inaltat zeci de rugaciuni fierbinti, pline de speranta.

Ei i-au strigat lui Andrei sa lupte in continuare si sa nu se lase, pentru ca ei il sustin asa cum pot. Lovit groaznic de un bataus din Mangalia, viata copilului atarna de un fir de ata. O sansa la supravietuire, spun rudele, ar veni de la un alt spital.

Rugaciuni pentru colegul si prietenul lor aflat in coma

Mai multi colegi si prieteni ai lui Andrei, baiatul din Mangalia bagat in coma de un bataus, s-au strans in fata spitalului

si au spus rugaciuni pentru el. In genunchi, tinerii au spus „Tatal Nostru” si au strigat cat au putut de tare: „Lupta, Andrei!”, „Lupta, Andrei!”.

De asemenea, printre lacrimi si rugaciuni, rudele copilului cred ca medicii l-au abandonat si cer transferul la un alt spital, ferm convinsi ca viata ii poate fi salvata.

Batausul care l-a bagat in spital pe baiat are 15 ani si se afla in arest la domiciliu. El l-a lovit devastator pe copil, in

cap, apoi a continuat sa-l loveasca dupa ce s-a prabusit la pamant. Copilul ar fi fost batut ca sa-si piarda interesul pentru o fata, pe care si batausul o placea, potrivit observator.tv.